Vår filosofi: Explore life

Filosofin "Explore life"sammanfattar allt det vi står för på KILROY. Oavsett om det är att resa runt jorden, volontärarbeta eller studera utomlands handlar det främst om att utforska och utveckla din fulla potential. Livet handlar inte om att finna sig själv. Det handlar om att skapa sig själv.

Manifestet för Explore life:

Life is about exploring the moments that matter. Moments that no one can take away from you, that will stay with you forever.

Maybe it’s time to leave and discover what you always wanted to achieve, find the places you always dreamt of, but only vaguely imagined experiencing.

Perhaps you need to challenge yourself; realize who you are and embrace who you are becoming.

Perhaps you just have to get lost to find yourself.

There is something out there that will define you!


Explore life - genom resor

KILROY är din dörr ut i världen. Vi erbjuder tusentals olika äventyr och upplevelser, som säkerligen väcker liv i ditt ressug. Träffa nya vänner längs med vägen och dela upplevelsen med likasinnade människor. Vi skräddarsyr din resa till de destinationerna du helst vill besöka eller om du vill lägga till dem på någon av våra jorden runt-resor.Surfa på sköna vågor, dyk efter gömda skatter eller volontärarbeta där en extra hand behövs. Åk på en häftig safariresa eller planera en roadtrip. Eller varför inte gå en språkkurs för att sparka igång din resa och öppna upp för mer autentiska upplevelser genom att komma närmare lokalbefolkningen.

Explore life - Genom utlandsstudier

Vi hjälper dig gärna att uppfylla dina drömmar om att studera utomlands. Ta en termin eller en hel kandidat- eller magisterutbildning utomlands och få en oförglömlig upplevelse. Lär känna nya vänner från hela världen och känn på hur det är att leva i ett annat land. Anpassa dig till det nya livet och förbered dig för din framtida karriär. Vi erbjuder också praktikmöjligheter samt idrottsstipendier för de som utmärker sig i vissa idrottsgrenar och vill gynna sin karriär samtidigt som de studerar utomlands.

Explore life ...utan att bli pank!

Vi vet att det inte är billigt att resa. Det kan vara svårt att begränsa sin resa när du är på väg att upptäcka världen. Och varför skulle du? Istället kan du ta en titt på våra budgettips eller överväga ett Working Holiday-visum för att tjäna pengar medan du reser.

Oavsett, ta med ditt ISIC-kort som kommer göra din resa både enklare och billigare. Kortet ger dig tillgång till över 40 000 rabatter över hela världen på allt från restauranger, muséer och nöjesparker till kläder, böcker och elektronik. Ganska coolt, eller hur?

Vad väntar du på?
Explore life - Jag vill dra nu!
Contact