Vad gör du i höst?

Vad gör du i höst? Utforska världen med KILROY
Kom du inte in på utbildningen i höst? GRATTIS! Detta innebär att du har massor av underbara val framför dig just nu. Vill du ta ett sabbatsår och resa, skaffa lite arbetslivserfarenhet, studera utomlands eller göra något annat utmanande? Läs vidare för några grymma tips!

Förstora bilden ovan och välj vilken väg du ska ta!   

Är du redo för en nystart?

Är du redo för en höst med nya upplevelser, som låter dig ladda batterierna samtidigt som du utvecklas och har sjukt roligt? KILROY hjälper dig att boka jorden runt-resor, men visste du att vi även förmedlar studieplatser på några av världens populäraste universitet, bokar volontärprojekt i flera världsdelar, erbjuder surfkurser över hela världen och hjälper dig som är intresserad av ett arbetsvisum och vill jobba samtidigt som du drygar ut reskassan Australien?

 

Hitta ditt äventyr i höst nedan!

Res jorden runt

Skräddarsy din drömresa!
Res jorden runt
Att resa jorden runt är ett äventyr du aldrig kommer att glömma. Ta med dig kompisen, flickvännen/pojkvännen eller res själv på ett riktigt äventyr. Vi har både resrutter för inspiration och hjälper dig att sätta ihop en resa efter dina önskemål!
Spana in våra rutter

Studera i Singapore

Studera i Singapore
Terminsstart i november
Spetsa ditt CV rejält samtidigt som du får en grym upplevelse och utbildning! På Curtin Singapore kan du studera Business & Kommunikation med flera inriktningar. Nästa terminsstart är i november, är du där då?
Studera i Singapore i höst

Volontärarbeta utomlands

Volontärarbeta utomlands
Vill du göra något utmanande som känns lite extra bra i magen? Att volontärarbeta ger dig inte bara kunskaper och insikt i ett annat lands kultur utan också vänner för livet! Du kan exempelvis arbeta med barn, djur eller miljöprojekt.
Se alla våra volontärprojekt

Jobba på resan

Jobba på resan
Jobba och dryga ut reskassa på ett Working Holiday-visum i Australien och Nya Zeeland i höst. Ett utmärkt sätt att stanna på platser du vill utforska mer och lära känna landet bättre!
Läs mer om Working Holiday

Åk på en roadtrip

Åk på en roadtrip
En roadtrip är det optimala sättet att resa på om du vill ha absolut frihet att resa vart du vill, när du vill! Hyr en campervan husbil eller en bil och res runt i USA, Kanada, Australien eller Nya Zeeland. Se våra förslag!
Läs mer om roadtrips

Praktisera utomlands

Praktisera utomlands
Med internationell praktik får du värdefull erfarenhet inför din framtida karriär, ett lyft på ditt CV och ett härligt minne för livet! KILROY har ett stort kontaktnät och erfarenhet av att hjälpa dig som drömmer om att göra praktik utomlands.
Läs mer om internationell praktik

Lär dig surfa

Lär dig surfa
Lär dig att surfa på resan! Vi kan hjälpa dig att hitta surfkurser som passar din nivå, nybörjare som erfaren surfare. Bo på surfcamp, träffa andra unga äventyrslystna och ta dig an en av de roligaste utmaningarna som finns!
Se all surfing

Studera i Australien

Studera i Australien
I Australien kan du kombinera spännande kurser och utbildningar med ett härligt klimat och många internationella studenter. Kontakta KILROY för kostnadsfri studierådgivning. Vi lovar dig ett fantastiskt äventyr!
Läs om våra studier i Australien

Ta dykcertifikat

Ta dykcertifikat
Vill du ta dykcertifikat, uppgradera ditt nuvarande dykcert till Advanced eller göra Fundives på din resa? Få roliga utmaningar och oförglömliga upplevelser under havets yta.
Se alla dykäventyr

Studera i USA

Studera i USA
Vill du studera Tourism på Hawaii eller kanske Business i New York? Vi samarbetar med många college och universitet i USA och kan erbjuda alltifrån en till två study abroad-terminer till hela utbildningar!
Läs om våra studier i USA

 

 

Vill du veta mer?

Kostnadsfri rådgivning
Vill du veta mer?
Kostnadsfri rådgivning
Vill du veta mer om resor eller att studera utomlands? Hos oss får du kostnadsfri rese- & studierådgivning. Våra reseexperter och studierådgivare har flera års erfarenhet att hjälpa ungdomar & studenter att uppfylla sina drömmar.
Kontakta studierådgivare Kontakta reseexpert

 

Contact