The Legend - KILROY was here!

Den unga James Kilroy arbetade vid hamnen i Boston på 1940-talet. Hans jobb var att lasta de gigantiska ångfartygen med stora lass av blåa jeans som skulle vidare till världens alla hörn.
KILROY was here - The Legend
James Kilroy arbetade vid hamnen i Boston på 1940-talet.

En tidig morgon i november när vädret var grått och dystert kände James Kilroy för att stanna inne, under taket, i värmen. "Tjena Kilroy! Sitter du och dagdrömmer igen?? Kan du någonsin få något gjort eller?" Kilroy var van vid sin arbetsledares förolämpningar. Lass på över 100 000 jeans väntade på att lastas. Det fanns ingen väg runt det - det måste bara göras, så lika bra att komma igång direkt. Men i samma stund som Kilroy böjde sig ned efter en av de tunga trälådorna, fick han en fantastisk idé - en idé så bra att han var tvungen att göra det. Han tog en kritbit och skrev med stora bokstäver på varenda låda: Kilroy was here!

Eftersom dessa lådor dök upp i hamnar runt hela världen nådde även Kilroys budskap världen över - ett riktigt effektivt sätt att ta sig runt på.

Från den dagen var Kilroy en lycklig man. När arbetsledaren skrek och gnällde på honom, att han inte fick något gjort, log bara Kilroy. Han visste bättre. Dagligen motbevisades arbetsledaren i hamnar över hela världen. Kilroy visste att det finns mer är ett sätt att ta sig över gränser och bryta barriärer för att vara fri och självständig!

Kontakt