{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Business & ledarskap i London


Studera business i London | Study Abroad | KILROY
Se hela rutten

Studiestart

januari & september

Var?

London, England

Stipendier?

Inga vid skolan

CSN-berättigat?

Ja - men extra utgifter kan tillkomma

Pris från*

79 000 SEK

Jag vill veta mer
Drömmer du om en karriär inom business? Eller vill du utveckla dina kunskaper inom ledarskap och marknadsföring? Om svaret är ja – är detta kurspaket något för dig! Studera 1-2 terminer vid London South Bank University och prova på hur det är att leva i en av Europas bästa studentstäder. Läs vidare för att ta reda på mer om dina studiemöjligheter i London!

Är du nyfiken på marknadsföring, affärsutveckling och organisationer är business helt rätt inriktning för dig. På London South Bank University kan du bland annat läsa fristående kurser 1-2 terminer och nedan listar vi populära kurser inom business och ledarskap. Du väljer själv vilka kurser du vill kombinera, men kom ihåg att detta paket endast är ett förslag. Prata med oss för att ta reda på mer om dina möjligheter!

*Ungefärligt pris per termin. Levnadskostnader tillkommer. Med reservation för ändringar.

Studentlivet i London 

Som student i London blir du en del av ett pulserande studentliv, samtidigt som du får testa på att bo i en världsmetropol. När skolan är slut för dagen kan du roa dig med att upptäcka Londons nattliv, äta billigt i Brixton, lyssna på livemusik i Camden och inte minst besöka alla museum och teatrar som finns i staden. Vi hjälper dig med ansökan, finansiering och boende om du drömmer om att studera i London!

Kort om London South Bank University (LSBU)

London South Bank University (LSBU) är känt som ett av Storbritanniens modernaste universitet som lyckligtvis har förhållandevis låga terminsavgifter. De flesta kurser fokuserar på praktiskt lärande och är utformade i nära samarbete med arbetsgivare. Du garanteras med andra ord en utbildning av hög kvalitet. Campuset ligger i centrala London och kryllar av såväl internationella studenter som olika klubbar och sportföreningar som du kan gå med i för att lära känna andra studenter på LSBU.

Läs mer om LSBU

Din termin vid London South Bank University

Nedan listar vi ett gäng kurser inom business, marknadsföring och ledarskap som passar perfekt att läsa under en termin. Observera att vissa kurser endast går att läsa under höst- respektive vårterminen. Men du kanske är taggad på att stanna ett helt läsår? Snacka med oss så hjälper vi dig!

Kurspaket vårterminen, välj fyra av kurserna nedan:

 

  • Management and Leadership
  • Business Economics
  • Concepts of Management
  • Management and Organisations
  • Introduction to Marketing

Kurspaket hösterminen, välj fyra av kurserna nedan:

 

  • Business Economics
  • Concepts of Management
  • Management and Organisations
  • Principles of Strategy
  • Marketing in a Digital World

Observera att listan ovan endast är förslag på kurser du kan ansöka om att läsa under din termin på LSBU. Prata med våra studievägledare för mer information om antagningskrav och kursval. 

Ta hjälp av oss på KILROY – helt gratis 

Studierådgivning hos KILROY är alltid gratis. Om du vill söka dessa, eller några andra kurser, vid LSBU är första steget att boka in ett möte med oss antingen via telefon eller i vår butik i centrala Stockholm. Vi har koll på allt kring ansökningsprocessen, visum, boende, finansiering och stipendier!

Vill du veta mer om kurspaketet?

Kom ihåg att våra kurspaket endast är förslag som är till för att inspirera dig. Priser och kursutbud varierar beroende på bland annat tidigare studiebakgrund, betyg och önskad studieperiod. Är du osäker på vad du vill studera? Hör av dig till oss så tar vi gärna fram förslag på kurser som kan intressera dig. Därefter hjälper vi dig genom ansökningsprocessen, helt kostnadsfritt!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...