Boka flyg

9 Endast valda datum

Detta fält behöver vara ifyllt

 • {{ autoCompleteItem.output }}

Detta fält behöver vara ifyllt

 • {{ autoCompleteItem.output }}

Detta fält behöver vara ifyllt

 • Endast valda datum
 • -/+ 1 dag
 • -/+ 3 dagar

{{ validationErrorMessage }}

+
-
+
-
+
-
Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

 • {{ autoCompleteItem.output }}

Detta fält behöver vara ifyllt

 • {{ autoCompleteItem.output }}

Detta fält behöver vara ifyllt

 • Endast valda datum
 • -/+ 1 dag
 • -/+ 3 dagar

{{ validationErrorMessage }}

+
-
+
-
+
-
Sök flyg
Ta bort avgång

Detta fält behöver vara ifyllt

 • {{ autoCompleteItem.output }}

Detta fält behöver vara ifyllt

 • {{ autoCompleteItem.output }}

Detta fält behöver vara ifyllt

{{ validationErrorMessage }}

+
-
+
-
+
-
Sök flyg
Kontakta oss

Drömmer du om att studera eller att göra en praktik utomlands? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vad roligt att du vill utomlands! Vi återkommer till dig så snart vi kan. 

Boka ett möte och få råd, förslag och vägledning, helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i
 • {{officeOption}}
Detta fält behöver fyllas i

Vad kul att du hör av dig! 

Vad roligt att du vill du vill utomlands! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats för din kostnadsfria studierådgivning så snart vi kan.

En kopia av ditt meddelande har skickats till din mail.

Kontakta oss Chatt
Kontakta oss Chatt

Studera vid University of California, Berkeley

University of California Berkeley Extension grundades 1891 och är en del av University of California Berkeley. UC Berkeley blir regelbundet rankat som ett av de allra bästa universiteten i USA på grund av sina akademiska bedrifter inom en rad olika områden. I norra Kalifornien ligger många äventyr inom nära räckhåll!

Varför studera vid University of California Berkeley Extension?

Vill du förutom att studera utomlands få praktisk erfarenhet är UC Berkeley rätt ställe för dig, här kan du kombinera din utbildning med en praktikplats. Med ett International Diploma Program från UC Berkeley Extension har du stora förutsättningar att bli framgångsrik inom affärsvärlden. På kortare tid än ett MBA- program kan du få en utbildning som kombinerar akademisk teori med praktiska tillämpningar i ett amerikanskt företag.

UC Berkeley ligger i Berkeley, San Francisco Bay Area, bara 20 minuter från den stora staden San Francisco. Studentlivet i Berkeley är fyllt med kunskap, en blomstrande konstplats och en kulturell och kreativ mångfald. Det finns alltid något kul att göra här, från konserter och festivaler till sportevenemang!

Campus

The UC Berkeley Extension Building ligger endast några kvarter ifrån UC Berkeley campus i hjärtat av downtown Berkeley. UC Berkeley campus är enormt, med massor av sport faciliteter, klubbar, bibliotek och studentboenden.
Dina boendealternativ beror på dina intressen, preferenser och budget. Välj mellan att bo på ett sprudlande korridorsboende på campus, njut av självständigheten i en privat eller delad lägenhet, eller välj det mer familjära hos en värdfamilj.

Dina boendealternativ är:

 • YMCA: residence hotell som har fitness faciliteter, 5 minuters promenad väg från campus.
 • International House: 10-minuters bussresa från campus, mat ingår.
 • Tau House: 10-minutes bussresa från campus, 18 mål mat per vecka är inkluderat.
 • Hillside Residence: 15-minuter bussresa till campus. 20 måltider per vecka ingår.
 • Hillside Durant: 10-minuters bussresa till campus, fullt utrustat kök.
 • Möblerade privata eller delade lägenheter i Berkeley området. 15 minuters promenad till campus.
 • Värdfamilj: privat rum hos familj, 10 till 30 minuters resa till campus med lokaltrafik.

 

Vad kan jag studera vid University of California Berkeley Extension?

Ett "International Diploma Program" är ett avancerat program på postgraduate nivå. Du måste ha slutfört en Kandidatexamen innan du påbörjar dina studier på UC Berkeley Extension. Programmet ger dig ett mer intensivt och koncentrerat program än en traditionell utbildning. Nedan hittar du alla utbildningar som erbjuds på University of California Berkeley Extension:

 • Management and Leadership (IDP): En två månaders intensiv diplomutbildning med fokus på Communication och Management. Observera att dessa kurser endast går på sommarterminen samt att kursperioden är för kort för att ge rätt till studiemedel.

 • International Diploma Program (IDP): Under fyra månader har du möjligheten att fokusera på ett av följande områden: Business Administration, Finance, Global Business Management, Marketing eller Project Management.International Diploma Program (IDP) plus praktik, totalt 8 månader. Lägg till 4 månaders praktik till ditt IDP för att få värdefull arbetslivserfarenhet i ett amerikanskt företag.
 • Management and Business Track (MBT): Två IDP terminer plus praktik, totalt 12 månader. Kombinera intensiva studier med praktisk arbetslivserfarenhet genom denna ettåriga Management and Business Track utbildning. Börja med en 4 månaders IDP i Business Administration eller Global Business Management; och studera sedan 4 månader med inriktning inom Marketing, Finance, eller Project Management. Avsluta därefter med att använda dina kunskaper under 4 månaders praktik.
 • Fundamental Studies in Business and Entrepreneurship: Välj mellan att antingen studera Essentials of Business under höstterminen, Entreneurship under vårterminen eller båda. För de som studerar Entrepreneurship under vårterminen finns även möjlighet att praktisera på ett amerikanskt företag under sommaren. Programmet innefattar kurser inom företagsekonomi och ger en grund i de begrepp och metoder som behövs för att göra affärer i USA och i övriga världen. För att vara behörig att söka måste man ha studerat minst tre år på högskola alternativt ha läst minst två år på ett treårigt program.

Ansökan till University of California Berkeley Extension

IDP-programmen är avancerade studieprogram. För att bli antagen krävs att du har en kandidatexamen från en högskola eller ett universitet, och att du har över medel i alla kurser. Arbetslivserfarenhet är meriterande. Som internationell student måste du i vissa fall ta ett engelsktest. De testen du kan göra är TOEFL-testet av IELTS-testet. Prata med våra studierådgivare för att få svar på dina frågor, hjälp med ansökan och praktisk information!

 

Varför studera utomlands med KILROY?

Kostnadsfri studierådgivning

Har du funderingar kring utlandsstudier? Det finns inga dumma frågor. Vi hjälper dig hela vägen till USA, helt kostnadsfritt!

Dina drömmar i fokus

Utifrån dina visioner och mål ihop med vår expertis, skräddarsyr vi tillsammans din utlandsvistelse.

Vi hjälper dig att nå dina mål

Från första frågan till att du är hemma igen. Allt kring ansökningsprocessen - visum, boende, finansiering och stipendier. Vi ordnar med det praktiska där emellan så du inte behöver oroa dig!

Studiealternativ

Vad kan jag studera vid University of California Berkeley Extension?

UC Berkeley Extension erbjuder många bra utbildningar inom grafisk design, samhällsvetenskap, historia, konst och filosofiska ämnen. Skolan erbjuder följande utbildningsnivåer:

 • Kandidatexamen
 • Masterexamen
 • Fristående kurser i 1-2 terminer

Kontakta oss för mer information om studiemöjligheterna och ansökningsprocessen på UC Berkeley Extension. Våra studierådgivare hjälper dig gärna hitta dina drömstudier!

Good to know

Hur finansierar jag mina studier vid University of California Berkeley Extension?

Det är möjligt kan få hela eller delar av din utbildning finansierad av CSN i form av lån, bidrag och merkostnadslån. Du kan även låna för flyg och försäkring varje termin. Om du vill läsa mer om CSN, stipendier etc. hittar du information under avsnittet om finansiering.

Antagningskrav och studieavgift varierar

Antagningskrav och studieavgifter kan variera mycket beroende på land, universitet, ämnen och om du väljer att plugga en termin eller en hel examen. Vi hjälper dig gärna att ta fram avgifterna på just den utbildningen du vill läsa!

Kontakta våra studierådgivare för mer information om exakta studiekostnader, en uppskattning av levnadskostnader i San Fransisco och alla andra frågor.

Läsåret

Utbildningar vid UC Berkeley Extension börjar två gånger per år, i januari och augusti. Sommarterminen som pågår i två månader startar i maj. 

Vill du veta mer?

Personlig studierådgivning

Oavsett vilka frågor du har hjälper våra studierådgivare dig att besvara dom. De har själva studerat utomlands och hjälper dig även med hela ansökningsprocessen!

Finansiering

Hur finansierar du dina studier? Är utbildningen berättigad för CSN? Kan du jobba vid sidan av studierna? Få alla svar här.

Utbildningar utomlands

Oavsett om du vill läsa ett helt program eller bara en eller två terminer utomlands finns det något för dig. Läs mer om vilka ämnesområden du kan studera utomlands inom.
alt

Vi hjälper dig som vill studera i USA

Vill du veta mer om utbildningar och studentlivet i USA? Vi berättar gärna mer om hur det är att leva i USA, har koll på hela ansökningsprocessen och tar hand om alla praktiska detaljer åt dig. Helt kostnadsfritt och utan förpliktelser! 

Let's go!