Vad gör du i höst?

Vad gör du i höst? Utforska världen med KILROY
Står du utan planer för hösten? GRATTIS! Detta innebär att du har massor av underbara möjligheter framför dig. Res jorden runt, skaffa lite arbetslivserfarenhet, studera utomlands eller gör något annat utmanande! Läs vidare för några grymma tips.

Är du redo för en nystart?

Är du mindre sugen på att plugga i kalla Sverige i höst, och mer redo för nya upplevelser, som låter dig ladda batterierna samtidigt som du utvecklas och har sjukt roligt? KILROY kan hjälpa dig att boka jorden runt-resor, men visste du att vi även förmedlar studieplatser på några av världens mest populära universitet, bokar volontärprojekt i flera världsdelar, erbjuder surfkurser samt hjälper dig som är intresserad av ett arbetsvisum och vill jobba samtidigt som du drygar ut reskassan i Australien?

 

Hitta ditt äventyr för hösten här nedan!

Res jorden runt

Skräddarsy din drömresa!
Res jorden runt
Att resa jorden runt är ett äventyr du aldrig kommer att glömma. Ta med dig kompisen, partnern eller res själv på ett riktigt äventyr. Vi har både resrutter för inspiration och hjälper dig att sätta ihop en resa efter dina önskemål.
Spana in våra rutter

Gör praktik utomands

USA, Australien eller Kina
Gör praktik utomands
Få den erfarenhet från arbetslivet som krävs för att göra karriär inom ett visst område. En praktik utomlands är givande för dig på väldigt många olika sätt.
Läs mer om vad praktik kan göra för dig

Volontärarbeta utomlands

Volontärarbeta utomlands
Vill du göra något utmanande som känns lite extra bra i magen? Att volontärarbeta ger dig inte bara kunskaper och insikt i ett annat lands kultur, utan också vänner för livet. Du kan exempelvis arbeta med barn, djur eller miljöprojekt.
Se alla våra volontärprojekt

Jobba på resan

Jobba på resan
Jobba och dryga ut reskassan på ett Working Holiday-visum i Australien och Nya Zeeland i höst. Ett utmärkt sätt att stanna på platser du vill utforska mer och lära känna landet bättre!
Läs mer om Working Holiday

Åk på en roadtrip

Åk på en roadtrip
En roadtrip är det optimala sättet att resa på om du vill ha absolut frihet att resa vart du vill, när du vill! Hyr en campervan, husbil eller bil och res runt i USA, Kanada, Australien eller Nya Zeeland. Se våra förslag!
Läs mer om roadtrips

Lär dig surfa

Lär dig surfa
Lär dig att surfa på resan! Vi kan hjälpa dig att hitta surfkurser som passar din nivå, nybörjare som erfaren surfare. Bo på surfcamp, träffa andra unga äventyrslystna och ta dig an en av de roligaste utmaningar som finns!
Se all surfing

Studera i Australien

Studera i Australien
I Australien kan du kombinera spännande kurser och utbildningar med ett härligt klimat och många internationella studenter. Kontakta KILROY för kostnadsfri studierådgivning. Vi lovar dig ett fantastiskt äventyr!
Läs om våra studier i Australien

Ta dykcertifikat

Ta dykcertifikat
Vill du ta dykcertifikat, uppgradera ditt nuvarande dykcert till Advanced eller göra Fundives på din resa? Få roliga utmaningar och oförglömliga upplevelser under havets yta.
Se alla dykäventyr

Studera i USA

Studera i USA
Vill du studera Tourism på Hawaii eller kanske Business i New York? Vi samarbetar med många college och universitet i USA och kan erbjuda allt ifrån en till två study abroad-terminer till hela utbildningar!
Läs om våra studier i USA

Vad är Explorers' Club?

Vad är Explorers' Club?
Begränsat antal platser per avresa
Resor för dig som är social och vill lära känna nya människor med ett ungt och glatt sinne, och tillsammans uppleva episka äventyr på resan! Rutten är klar, upplevelserna inbokade. Just go there!
Se vilka resor som finns just nu!

 

 

Vill du veta mer?

Kostnadsfri rådgivning
Vill du veta mer?
Kostnadsfri rådgivning
Vill du veta mer om resor eller studier utomlands? Hos oss får du kostnadsfri rese- & studierådgivning. Våra reseexperter och studierådgivare har flera års erfarenhet av att hjälpa ungdomar & studenter att uppfylla sina drömmar.
Kontakta studierådgivare Kontakta reseexpert

 

Kontakt