Har du tagit årets bästa bild?

Årets resebild ska koras. Är det din?
Det är dags för KILROY att ta reda på vem som är Sveriges bästa resefotograf, och vem som har lyckats tagit årets resebild! Vi lever för att upptäcka & uppleva världen och därför förtjänar den som lyckas fånga ett vackert ögonblick på bild att skämmas bort.

VINNAREN
Fotografen som tagit den bästa bilden blir featurad av KILROY i ett reportage på vår webbplats och som delas i samtliga av våra kanaler. Vinnaren får också ta med sin kamera till Maldiverna & uppleva paradiset från andra sidan jorden. Läs mer om vad som väntar i Maldiverna nedan. 

VI HOPPAS ATT DU REDAN LÄMNAT DITT BIDRAG DÅ JURYN  ÄR IGÅNG MED ATT UTSE VINNAREN. 

Oavsett om du är proffsfotograf, hobbyfotograf eller "bara råkade" ta en epic bild under en resa är den bilden värd att delas. Såhär delar du: 

  1. Lägg upp ditt/dina bästa bidrag på Instagram. --> Vi är ute efter bilder som förmedlar en vacker plats eller känsla där minst 1 person är med på bilden.  
  2. Tagga @KILROYsweden i ditt bidrag och använd hashtagen #Åretsresebild 

OBS! När du laddar upp ditt bidrag på Instagram godkänner du våra tävlingsvillor & regler, se fullständiga regler & villkor.

Klart att du antar utmaningen!


YOU'LL LOVE MALDIVERNA 

You voted - we listened! Njut av din vinst för årets resebild på en paradisö på Maldiverna.


Du som har tagit årets bästa resebild har en fantastisk upplevelse framför dig på Maldiverna. Hit åker du för att koppla av och njuta av paradiset, för det är precis vad Maldiverna är. Det sägs att Maldiverna har de vackraste tropiska öarna i världen – vilket stämmer överens med vad besökare har att berätta när de återvänt härifrån. Totalt finns 1192 öar varav endast 200 av öarna är bebodda. Det du ser från bilder från Maldiverna speglar verkligheten väl; turkosa vatten, vit sand och fantastisk dykning och snorkling.

Maldiverna är det landet i världen som ligger närmast vattenivån vilket innebär att om havsnivån stiger för mycket kommer Maldiverna vara de första öarna som försvinner. Hint: Åk dit nu (& ta hand om planeten) 

Jag vill veta mer om Maldiverna


RÖSTADE DU PÅ EN ANNAN DESTINATION?
Föredrar du Kuba, Madagaskar eller Sri Lanka?

Ta mig till Kuba Ta mig till Sri Lanka Ta mig till Madagaskar Ta mig bara härifrån!
Contact