ROBIN ANDERSSON TOG ÅRETS RESEBILD

ROBIN ANDERSSON TOG ÅRETS RESEBILD
Det var Robin Andersson som i år blev korad till Sveriges bästa resefotograf i tävlingen om Årets Resebild och väntar nu på sin resa till Maldiverna och ett reportage om hans fototalanger hos KILROY.

Robin Andersson var en av flera tusen fotografer som skickade in sitt bidrag till KILROY via Instagram och hashtagen #ÅretsResebild. Vi är oerhört glada över att kunna presentera honom som vinnare av titeln Sveriges bästa resefotograf, en resa för två till Maldiverna och ett fotoreportage hos KILROY

Vi kommer snart att gå ut med mer information om vinnaren och presentera den vinnande bilden (sneak peak är bilden ovan). Är du nyfiken på Robin redan nu hittar ni han på Instagram som @naturiska.

Nedan kan du läsa mer om resevinsten och hitta inspiration till ditt nästa äventyr.  

 

YOU'LL LOVE MALDIVERNA 

You voted - we listened! Njut av din vinst för årets resebild på en paradisö på Maldiverna.

Du som har tagit årets bästa resebild har en fantastisk upplevelse framför dig på Maldiverna. Hit åker du för att koppla av och njuta av paradiset, för det är precis vad Maldiverna är. Det sägs att Maldiverna har de vackraste tropiska öarna i världen – vilket stämmer överens med vad besökare har att berätta när de återvänt härifrån. Totalt finns 1192 öar varav endast 200 av öarna är bebodda. Det du ser från bilder från Maldiverna speglar verkligheten väl; turkosa vatten, vit sand och fantastisk dykning och snorkling.

Maldiverna är det landet i världen som ligger närmast vattenivån vilket innebär att om havsnivån stiger för mycket kommer Maldiverna vara de första öarna som försvinner. Hint: Åk dit nu (& ta hand om planeten) 

Jag vill veta mer om Maldiverna


RÖSTADE DU PÅ EN ANNAN DESTINATION?
Föredrar du Kuba, Madagaskar eller Sri Lanka?

Ta mig till Kuba Ta mig till Sri Lanka Ta mig till Madagaskar Ta mig bara härifrån!
Contact