{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Perhentianöarna

Perhentianöarna som ett stopp på din backpackresa?
Upplev djurlivet på Perhentianöarna

Perhentianöarna – ett paradis för backpackers

Om du vill uppleva något utöver det vanliga är ett besök till det tropiska paradiset Perhantian Island som tillhör Malaysia ett måste. Dyk i det kristallklara vattnet tillsammans med sköldpaddor, färgglada fiskar och till och med hajar. Häng på de vita sandstränderna och njut av en mysig brasa under den stjärnfyllda himlen!

Vill du resa dit? Snacka med oss!

Öarna

Perhentianöarna består av två öar: Kecil (”den lilla") och Besar ("den stora"). Kecil är det självklara valet för backpackers medan Besar är lite dyrare, kvaliteten på boende är högre och atmosfären är något mer avslappnad. Båda öarna erbjuder jättefina sandstränder med turkost vatten och färgglada korallrev. Det marina djurlivet är rikt och här finns allt från sköldpaddor, vackra tropiska fiskar, clownfiskar, maneter och små hajar. Vegetationen på båda öarna är hög och djungeln är tät. Här finns inga riktiga vägar utan det är gångvägar som gäller.

Om du bor på Kecil - den lilla ön - se till gå på utomhusbio rakt under stjärnorna på Ombak Resort mellan Long Beach och Coral Bay. Sitt bekvämt i sanden eller i en solstol, njut av fantastisk god mat, och lyssna på vågorna. En upplevelse som inte får missas!

Aktiviteter på Perhentianöarna

På Perhentianöarna handlar det mesta om olika vattenaktiviteter och dykskolor finns att hitta överallt. Oavsett om du är nybörjare och ute efter ett dykcertifikat eller är en mer erfaren dykare så finns något för dig. De mest populära dykspotsen är The Pinnacle, The Sugar Wreck, och Redang Island.

Du kan även hyra en kajak och paddla ut till en lite mer öde strand. En perfekt utflykt! Om du är ute efter aktiviteter som inte inkluderar vatten rekommenderas en djungeltur där chansen att få se stora ödlor, spindlar och apor är mycket stor. Vattentaxis är också ett alternativ om du vill utforska vad som finns runt omkring öarna, men naturligtvis kan du bara ligga på stranden och inte göra någonting alls om du så önskar!

Nyfiken på att resa till Perhentianöarna?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Malaysia och hela Asien. Boka in ett kostnadsfritt möte, antingen över telefon eller i en av våra butiker - låt äventyret börja!

Få gratis reserådgivning

Snacka resor med oss!

alt

Designa din egen drömresa!

Vill du komma igång med att planera din drömresa? 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla igenom ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Här kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Designa din drömresa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...