{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Om oss

NIGA KNL Indonesia Bromosunrise2

 Kort sagt är vi ett gäng restokiga människor som älskar att hjälpa unga och nyfikna resenärer att ge sig ut på både små och stora äventyr runt om i världen.

Oavsett om du är intresserad av backpacking, volontärarbete, att studera utomlands eller planera din drömresa är vi experter på att göra den upplevelsen så bra den bara kan bli. Vi tror nämligen på att resa runt i världen har en positiv inverkan på dig.

 

Vårt manifest
Effekterna av att resa bör inte underskattas. För oss handlar det inte bara om "ledighet". Att resa är en upplevelse och vi tror att att resa runt i världen och se olika kulturer bidrar till en bättre värld. Vår erfarenhet säger att du kommer hem från en resa som en annan person än en du var när du åkte. Just därför är en resa så mycket mer än att bara ta ledigt från vardagen. Det handlar om att lära känna nya människor, kulturer och platser. Vi tror på kraften i att resa, att utmana sina galma tankesätt och på så sätt få nya perspektiv på världen.

"We believe in The power of travel"

Sedan start har vårt syfte varit att göra det enklare att resa genom att sätta ihop prisvärda och skräddarsydda reseförslag för ungdomar som bygger på våra egna erfarenheter. 

Vi är specialister på att skräddarsy spännande och unika resor som är fulla av spänning och utrymme för personlig utveckling, för äventyrliga resenärer. Genom att kombinera vår kunskap och egna erfarenheter med varje enskild resenärs specifika behov hjälper vi till att designa drömresan – oavsett om det handlar om att besöka avskilda paradisstränder, vandra i djupa djungler, känna storstadspulsen, upptäcka små lokala byar eller bestiga bergstoppar.

Våra koncept sträcker sig över äventyr för studenter och ungdomar, utlandsstudier, samt kortare, meningsfulla resor för nyfikna sinnen.

Kilroy Swaters Mountains

Vad är KILROY?

 • Grunades 1991 och idag Nordens största ungdoms- och studentresebyrå.

 • 13 butiker i sju marknader i Norden och Benelux.

 • Omkring 100 passionerade resespecialister med omfattande kunskap om alla våra destinationer.

 • Vi hjälper årligen omrking 180 000 resenärer att förverkliga sina resedrömmar (före Covid-19).

 • En internationell arbetsplats med medarbetare från 15 nationaliteter.
Microsoftteams Image (49)

Hur kan vi hjälpa dig?

Det hela är faktiskt ganska enkelt – du tar det första steget så hjälper vi dig därifrån!

 1. Du har förmodligen en bucket list med platser du vill besöka och saker du vill uppleva. Skicka den till oss!

 2. När vi vet vad du drömmer om börjar vi att skräddarsy ett unikt reseförslag bara för dig. Eller vi gör det tillsammans såklart, tills vi är säkra på att vi har skapat din drömresa.

 3. Vi finns här för dig både före och under din resa och delar gärna med oss av våra personliga bästa tips och tricks, så att du får ut det mesta av din resa och din budget!

Hållbarhet & resande
Vi anser att resebranschen har gått lite vilse de senaste åren och inte på ett bra sätt. Fler direktflyg gör det möjligt att resa till New York över helgen och nya all inclusive resorts öppnar utan att gynna de lokala samhällena där de ligger. Även KILROY befinner sig på en viktig resa. Vi erkänner vårt ansvar för att göra världen till en bättre plats. Vi anser att att ta ansvar handlar om mer än att bara flyga mindre. Det handlar lika mycket om att se till att pengarna stannar i de lokala samhällena, att skydda och respektera de platser vi besöker, att förhindra massturism och säkra djurens välbefinnande. Det handlar framförallt om att reflektera över VARFÖR vi reser och HUR våra pengar kan göra gott istället för att skada. Att som individ gå vilse både mentalt och fysiskt är en viktig del av att resa. Genom att resa sakta och ta den outforskade vägen lär man känna lokalbefolkningen och får uppleva fler platser änvad du hinner med på en veckas semester. Men dte krävs att du är flexibel och villig att kliva ur din komfortzon. Vi är långt ifrån perfekta. Men om vi fortsätter att anstränga oss kan vi tillsammans göra skillnad och förändra världen till det bättre. Vi väljer att tro på kraften i att resa.

Varför ta hjälp av oss?

 • Riktiga människor, genuina råd: Vi tror på utbytet av mänskliga erfarenheter när det handlar om att planera din nästa drömresa. Snacka med en av våra reseexpert som har varit precis där du vill resa och bespara dig tiden det tar att söka runt efter tips på Google. 

 • Ett företag som dina nära och kära kan lita på: Vi har varit med länge och det är av en anledning. Vi har alltid din rygg om något skulle hända. Vi har blivit betrodda att hjälpa unga resenärer ut i världen i mer än tre decennier - och vi planerar att fortsätta göra det även under de kommande decennierna. 

 • Få mer, betala mindre: Vi samarbetar med de bästa flygbolagen, tågnätverken, surfskolorna, äventyrsguiderna och volontärorganisationer över hela världen för att se till att du kan förvänta dig det bästa och få mest valuta för pengarna.

 • Hitta andra likasinnade resenärer: De bästa ögonblicken sker i sällskap med andra. Genom att haka på någon av gruppresor kommer du att träffa andra resenärer som är ute efter samma sak som du. Oroa dig inte för att du inte ska hitta någon att upptäcka världen tillsammans med, vi ser till att du hittar likasinnade reskompisar! 

 • The KILROY Way: Vi erbjuder inte paketresor på det vanliga sättet. Vi sätter ihop ditt äventyr utifrån ett ramverk som vi kallar "The KILROY Way", med fokus på minnesvärda, äventyrliga och hållbara upplevelser som lämnar ett positivt avtryck. Läs mer om The KILROY Way här!
Kilroy Travels Logo 1992
Visste du att?
Vår historia går faktiskt ända tillbaka till 1946 och slutet av andra världskriget när studentorganisationer i de nordiska länderna etablerade resebyråer för att främja prisvärda resor för kulturell förståelse och tolerans.

Legenden bakom namnet

Den unge mannen James Kilroy arbetade i hamnen i Boston på 1940-talet. Hans jobb var att lasta de stora ångfartygen med lådor som skulle fraktas till världens alla hörn.

En grå novembermorgon tog Kilroy skydd under tak för att komma undan regnet då en förman ropade. "Hej Kilroy, nu dagdrömmer du igen. Kan du aldrig få något gjort?”

Vid det här laget var Kilroy van vid att förmannen förolämpade honom och han visste att han var tvungen att återgå till arbetet. Lådorna skulle inte lasta sig själva. 

Men när Kilroy böjde sig ner för att plocka upp en av trälådorna slogs han av en fantastisk idé.

Med en bit krita skrev han med stora, fetstilta bokstäver på varje låda: "KILROY WAS HERE" När dessa lådor lastades av i hamnar runt om i världen var det lite som att Kilroy också fick besöka dem - ett riktigt effektivt sätt att resa runt måste man säga!

Från det ögonblicket, när förmannen ropade åt Kilroy att han inte fick något gjort, log Kilroy bara eftersom han visste att runtom i världen fick människor dagligen veta att han visst fick något gjort. Kilroy insåg att det finns fler än ett sätt att korsa gränser och bryta igenom barriärer för att känna sig fri och oberoende!

Användbara länkar

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...