{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Kokosnötter i Male
Passa på att utöva vattensporter i Male

Resor till Male - Maldivernas huvdstad

Maldivernas internationella flygplats ligger på en egen ö. Härifrån kan du segla både till Male eller någon annan av Maldivernas tropiska öar. Vi garanterar att du kommer att bli imponerad över antalet byggnader på denna relativt lilla ö. Det är omkring 100 000 personer som bor i Male och de islamiska influenserna har satt sin prägel på staden, som till exempel med den stora vackra moskén som du verkligen bör stanna till och beundra under din vistelse.

Vill du resa till Male? Snacka med oss!

Dykning i Male

Det kristallklara vattnet gör Maldiverna till ett paradis för de som älskar att dyka och upptäcka de färgsprakande upplevelserna under vattenytan. Det som skiljer Male från andra dykningsdestinationer är det fantastiskt rika marina livet. På grund av strikta fiskeregler för att uppnå hållbart fiske är ekosystemen fulla av liv med friska korallrev och färgglada fiskar.

Vi erbjuder unik dykning i Maldiverna som alla som alla börjar i Male. Oavsett om du är nybörjare eller redan har börjat fylla din dyklogg, kan vi garantera fantastisk dykning med professionella instruktörer. Läs mer om dykning i Maldiverna.

Segling i Male

Det finns massor att utforska på Maldivernas tropiska öar, så varför inte båtluffa på det turkosa havet och upptäcka flera utav öarna under samma resa? Åk på ett spännande äventyr tillsammans med andra och upplev det bästa Maldiverna har att erbjuda. Under resan kommer du inte bara att komma nära dina resekompisar och lokalbefolkningen på öarna, utan också uppleva det tropiska paradiset som existerar både ovan och under havsytan.

Uppleva Male

Innan du ger dig av för dina seglings- och dykäventyr är det inte helt fel att spendera några dagar till att utforska Male. Besök den gamla basaren där du kan köpa allt från kläder och skor till kryddor och lokala souvenirer, eller besök fiskmarknaden och se när fiskebåtarna tar in dagens fångst.

Du kan också beundra den vackra moskén utifrån som finns här och kan ta upp till 5 000 personer. Utöver detta kan du spendera dagar på stranden med sol, exotiska drinkar och snorkling.

När är det bäst att resa till Male?

Om din resa till Male är för att dyka och segla passar det bäst mellan december och april då det är soligt och nästintill inget regn. Under resten av året är det hög fuktighet och det kan regna mycket. Temperaturen ligger omkring 30 grader året runt, så du behöver inte packa med tjocktröjan!

Nyfiken på att resa till Male?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop resor till Maldiverna och resten av Asien. Boka in ett kostnadsfritt möte, antingen över telefon eller i en av våra butiker, och låt äventyret börja!

Boka in ett möte

Höjdpunkter i Male

Maldiverna är en underbar plats och huvudstaden Male är inget undantag. Male är bokstavligt talat en stad i havet och stadskärnan sträcker sig längs med hela ön. Det kanske inte låter så charmigt – men det lovar vi att det är. Upplev de färgsprakande marknaderna eller utforska de små, mysiga gatorna. Om du är sugen på att dyka eller segla i Maldiverna har vi ett fantastiskt urval av äventyr som alla startar i Male. 

Reseinspiration

Mer reseinspiration
alt

Designa din drömresa

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...