{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Surfers Paradise

Strand och skyskrapor i Surfers Paradise
Strand och skyskrapor i Surfers Paradise

Resa till Surfers Paradise - inte bara för surfare

Surfers Paradise, en förort på Gold Coast i Queensland, är det ultimata drömstället för att surfa, slappna av och leva lyxliv. Av denna anledning är det en av de mest populära platserna i hela Australien. Här finns en perfekt mix av modernt stads- och strandliv. Silhuetten med de gigantiska skyskraporna är imponerande men stränderna är likaså då Surfers Paradise har några av de finaste och renaste stränderna i världen.

Vill du resa till Surfers Paradise? Snacka med oss!

Surfing & andra vattensporter i Surfers Paradise

För vattensportentusiaster finns det massor att göra. Du kan ge dig själv lite motion genom att ta surflektioner. Efter att ha prövat själv är det kul att titta på hur enkelt proffsen gör det. Kolla in de spännande surftävlingarna Quicksilver Pro Surfing Competition och Surf Lifesaving Championships som hålls i mars varje år.

Vid huvudstranden kan du hyra vattensportutrustning, som exempelvis wakeboards, bodyboards, surfbrädor och jetskis. Om du gillar beachvolleyboll, spelas det vanligen under dagtid vid Central Surfers Paradise Beach. Det finns även fisketurer och glidflygning som alternativ för de som inte vill bli blöta men som älskar sjöbrisen.

Om du är ute efter en hjärtknipande upplevelse, hoppa bungy jump från hiskeliga höjder med bara ett gummiband virat runt fötterna. Det finns några förmedlare som arrangerar detta och du kan till och med göra ett hopp i mörkret om du känner för det…

Shopping & underhållning

Surfers Paradise har många gömda butiker som bara väntar på att upptäckas. Åk till Surfers Paradise Beachfront Market, i det centrala affärsdistriktet hittar du Cavill-shoppingcentret - shopparens paradis. Cavill Avenue är överlag det bästa shoppingstråket.

Missa inte heller att uppleva det pulserande nattlivet. Barer och klubbar kör ofta livespelningar på kvällarna. De flesta barerna är belägna längsmed Orchid Avenue och några erbjuder billigare priser för backpackers.

Taggad på att resa till Surfers Paradise?

Våra reseexperter är proffs på att sätta ihop skräddarsydda resor till Surfers Paradise. Boka in en kostnadsfri reserådgivning, som vi tar antingen över telefon eller i en av våra butiker, så ser vi till att resa blir till verklighet.

BOka in en gratis reserådgivning

Höjdpunkter i Surfers Paradise

För ett fågelperspektiv, åk till Q1 Observation Deck som ligger på Hamilton Avenue. Det är en supersnabb hiss som tar dig upp 322 meter över havet. Det finns även en bio och en bar i den här coola byggnaden. Surfers Paradise ligger nära många av Queenslands temaparker, så du kan med lätthet roa dig hela dagen lång. För mer sofistikerade aktiviteter finns det flera konstgallerier med lokala utställare, kolla in Gold Coast Art Gallery som ligger på 135 Bundall Rd, Surfers Paradise.

Reseinspiration

Mer reseinspiration
alt

Designa din drömresa i Australien

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

  1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
  2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
  3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Starta
alt

Kombinera resan till Sunshine Coast med studier

Vi samarbetar med flera universitet i Australien och kan guida dig genom möjligheterna till att plugga under resan.

Utforska dina möjligheter

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...