{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Boka din resa till Fiji med KILROY
Boka din resa till Fiji med KILROY

Resor till Stilla havets pärla Fiji

En resa till Fiji tar dig till ett tropiskt paradis bestående av inte mindre än 333 öar. Att leva i nuet är mottot här. Cheesy, vi vet, men det är ett faktum. Skaffa dig ett båtpass och båtluffa mellan paradisöarna. Även dykning och snorkling är vardag här.

Få ett gratis reseförslag till Fiji

Din resa i Fiji börjar på huvudön Viti Levu

När det väl är dags att börja din resa till Fiji blir ditt första stopp den internationella flygplats i staden Nadi på huvudön Viti Levu, landets största ö. Det här är den perfekta utgångspunkten för att ta dig runt och utforska ön.

Då det finns över 300 öar tillhörandes önationen kan du nog snabb räkna ut att du bör utforska fler av öarna under din resa till Fiji. Ett exempel är den lilla grannön Nananu-in-Ran norr om Viti Levu. Om du letar efter paradiset är det definitivt hit du bör åka!

Södra Viti Levu är även värt ett besök under din resa till Fiji. Det är specifikt stränderna på Coral Coast som lockar med sin grymma snorkling. Ett av de bästa sätten att utforska Fijis undervattensvärld är med cyklop och snorkel. Något du även bör bocka av på din Fiji-bucketlist är såklart även Yasawaöarna!

Restips på Fiji: Yasawaöarna

En resa till Fiji måste innehålla ett stopp vid Yasawaöarna, vilket är lite som ett akvarium. Du kan lätt ta dig till ögruppen med båt från Viti Levu. Skaffa ett båtpass som låter dig resa tur och retur till Yasawa och sedan båtluffa mellan öarna hur mycket du vill under passets gilitghetstid.

Yasawa är en helt fantastisk och nästintill overklig plats. En resa till Fiji är inte komplett. Om du sett filmen Castaway med Tom Hanks lär du känna igen dig. Det vad nämligen här den spelades in!

Dykning och snorklig kommer att vara din huvudsaklig sysseälsättning under en tripp till Yasawa. Världen under ytan är maxad med overkligt färggranna koraller överallt och fiskstim i granna färger. Om du har tur kan du ha chansen att stå öga mot öga med hajar såväl som valar. Den bästa platsen för dykning under din resa till Fiji är utanför Kadavu Island som är ett dykparadis omringat av rev.

Den lokala kulturen

Det är lätt att ryckas med av den fijianska kulturen, speciellt lokalbefolkningens förmåga att leva livet. Inget krångel och ingen stress. Det handlar inte om lathet, utan mer en sund inställning till livet. 

Upplevelser under din resa till Fiji

Sol och bad är självklara aktiviteter. Även dykning är ett måste under en resa till Fiji. Om du inte har ett dykcertifikta kan du ta ett på plats. Snacka med oss så hjälper vi dig att boka dykkursen!

Om du inte är taggad på att dyka med tuber är ett perfekt alternativ att hyra eller köpa ett cyklop och snorkla, det räcker mer än väl för att utforska Fijis undervattensvärld.

För att uppleva det mesta och bästa under en resa till Fiji är den utlimata lösningen att båtluffa. Hos oss hittar du flertalet färdiga resrutter och båtpass som låter dig utforska med total frihet. Några av Fijis öar som är extra nice är:

 • Yasawa Islands
 • Mamanuca Islands
 • Viti Levu
 • Vanua Levu
 • Taveuni
 • Wakaya Island
 • Kadavu
 • Lau Province, eller Lauöarna, och den lilla ön Moala (tar dig bortom turiststråken)

Väder på Fiji

Tropiska cykloner kan härja över öarna från november till april så lyssna på sjörapporten innan du beger dig ut på havet.

Låter en resa till Fiji som något för dig?

Nice! Våra reseexperter är proffs då att skräddarsy äventyr och sätter gärna ihop ett förslag för din resa till Fiji. Boka in gratis reserådgivning via telefon eller i Stockholm så tar vi det därifrån!

Boka in gratis reserådgivning

Utforska mer under en resa till Fiji

Bula! Välkommen till Fiji - ett land som har massor av coola upplevelser och aktiviteter. Vi rekommenderar särskilt att öluffa bland Yasawaöarna i kombination med dykning och snorkling.

Reseinspiration

Mer reseinspiration
alt

Designa din drömresa

Vill du komma igång med att planera din drömresa? Då har du hittat rätt! 

 1. Använd vår smarta reseguide för att lägga grunden för din drömresa
 2. Välj själv om du vill att våra reseexperter hittar de bästa alternativen åt dig
 3. Kolla över ditt personliga reseförslag och ändra så många gånger du vill!  


Med vår smarta reseguide kan du själv börja att designa ditt nästa äventyr. Baserat på dina svar får du en unik länk till din reseöversikt och du kan även få personliga tips från våra reseexperter på KILROY om du vill. Varje år skickar vi iväg massor av nyfikna resenärer på oförglömliga resor runt om i världen, stora som små. Nu är det din tur. Världen väntar på dig!

Glöm inte att det alltid är gratis att få ett personligt reseförslag av oss!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...