{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Campervans & husbilar i USA

en husbil kör på en väg längs kusten i usa
hyr en campervan och dra till vackra horseshoe bend vid grand canyon

Hyr en campervan eller husbil i USA

En kompakt campervan eller en stor husbil ger dig känslan av den totala friheten under resan genom USA. Alla nödvändigheter finns ombord och du behöver inte oroa dig över lokal transport och boende. Du fr allt i ett,  fordon, sovrum och kök! Hos oss hittar du flertalet campervans och husvagnar av alla typer och modeller. Vissa lämpar sig bäst för backpackers och unga resenärer, andra är bättre för familjer och större sällskap. Alla våra fordon i USA kan du läsa mer om nedan.

Frågor om campervans? Snacka med oss!

Vad är en campervan?

En campervan kan liknas i storlek med en minivan och är precis lika lätta att köra som en helt vanlig personbil. Då storleken är kompakt är de mycket enkla att navigera. I majoriteten av alla campervans finns det sovplatser för två personer, men vissa modeller kan även byggas ut med ett tält på taket. Matlagningsmöjligheterna är begränsade till en mindre kokvrå på baksidan av fordonet. I alla campervans finns ett elektriskt kylskåp.

Husbilar & motorhomes

Ett motorhome är precis som det låter ett hem på hjul, det vill säga en husbil i samma storlek som en minibuss. För att köra ett motorhome kräv endast ett vanligt körkort för de modeller vi erbjuder i USA. Trots att dessa husbilar är stora är de lättkörda i USA då infrastrukturen i den här delen av världen just är byggda för stora fordon. Husbilarna har bland annat en förarhytt, sällskapsyta, bäddar, fullt utrustat kök, badrum och förvaringsutrymme. I USA benämns dessa husbilar som “Recreational Vehicle” eller förkortat ”RV”.

Viktigt att tänka på

Högsäsongen för att hyra campervans och husbilar i USA pågår mellan slutet av maj till början av oktober. Ju tidigare du bokar, desto billigare blir det. Så vänta inte för länge med att boka fordonet inför din resa genom USA.

Taggad på att hyra en husbil eller campervan i USA?

Spana in de olika alternativen nedan och om du känner dig osäker på vad som passar för just din resa hör du helt enkelt bara av dig till oss så tar vi fram den ultimata lösningen för dig under en kostnadsfri reserådgivning.

Boka in en gratis reserådgivning

Reseinspiration

Mer reseinspiration

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...