{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Studieresor till England


fågelvy över england huvudstad london i solnedgång

England är ett land av kontraster, där du kan uppleva allt från storstäder, små pittoreska byar och slott där tiden verkar stått stilla till fantastisk natur. För att inte tala om London, hela världens huvudstad och trendsättare som alltid har något nytt att erbjuda. Kombinera till exempel London med en dagsutflykt till Brighton och njut av stadens fantastiska stränder. Det nästintill oändliga utbudet gör England till en perfekt destination för en studie- eller klassresa.

Hos oss är det alltid gratis och helt utan förpliktelser att begära en förfrågan om ett reseförslag inför en studieresa till England!

Studieresan till London är en älskad klassiker, men möjligheterna är så många fler! Njut av Brightons stränder, kulturen i Manchester, känn historiens vingslag i York eller utforska universitetsstaden Oxford.

Kontakta oss

Vad ingår?

 • Resekonsult som vägleder och hjälper er med allt det praktiska
 • Transport tur/retur med flyg
 • Boende på hostel eller hotell
 • Frukost (ingår i majoriteten av våra arrangerade gruppresor)
 • Alla skatter och avgifter

Observera att priset kan ändras i samband med ökad efterfrågan. Önskar ni resa under högsäsong kan priset öka p.g.a. dyrare flygbiljetter eller att det önskade boende inte finns tillgängligt. För att vi ska kunna erbjuda bästa möjliga pris rekommenderar vi alltid våra grupper att kontakta oss minst 6 månader innan avresa.

Att uppleva under en studieresa till England

England är ett land av kontraster, där du kan uppleva allt från storstäder, små pittoreska byar och slott där tiden verkar stått stilla till fantastisk natur. För att inte tala om London, hela världens huvudstad och trendsättare som alltid har något nytt att erbjuda. England har nästintill oändligt med upplevelser och är en perfekt destination för en studie- eller klassresa.

Förutom spännande butiker, loppmarknader, trendiga restauranger i alla prisklasser, pubar, kaféer, dubbeldäckare och tunnelbana finns också en hel del historia att upptäcka i England.

5 skäl till att åka på studieresa till England

 • Kort flygtid på ca två och en halv timme
 • Städerna har oändligt upplevelser
 • Stonehenge
 • Kustlinjerna, särskilt i södra Tyskland
 • Englands konst, kultur och sportupplevelser

Upplevelser och aktiviteter på studieresan i England

För vissa innebär en resa till England ett tripp till fotbollens hemland, skummande “pints” på en klassisk brittisk pub, fish n’ chips, och en rejäl English breakfast. Andra fokuserar hellre på shopping på de stora shoppinggatorna, att äta på välkända restauranger och att fika på caféer och spana på människor. Några föredrar istället naturupplevelser, som till exempel Stonehenge.

Det finns mängder av upplevelser och aktiviteter som ni kan planera in under en gruppresa till England. Vad sägs om...

 • The Wetland Centre
 • Bryggeribesök - Fuller´s Griffin Brewery
 • Backstage tour of BBC Television Centre
 • Backstage theater
 • Bank of England Museum
 • Chelsea Football Club
 • Madame Tussauds
 • London Dungeon
 • Jack the Ripper
 • London Eye
 • Westminster Abbey
 • St Pauls Cathedral
 • Tower of London
 • Natural History Museum
 • Oxford
 • Windsor Castle
 • Stonehenge & Bath

Det här är bara ett litet urval av vad ni kan aktivera er med under en studieresa till England. Längre ner finner ni alla aktiviteter!

Studieresor till olika städer i England

Huvudstaden London, och likväl Englands största stad, är en utav de mest populära resmålen i England för klassresor, skolresor, konferensresor och andra typer av studieresor, men England har så mycket mer att välja på. Upplev exempelvis Manchester, Brighton, Oxford, eller varför inte Liverpool? Oberoende av vilken stad ni drömmer om att besöka så kan vi hjälpa er med allt det praktiska.

Studieresor till Liverpool

Liverpool är en spännande stad perfekt för till exempel en klassresa eller studieresa. Liverpool nämndes först gången i text redan år 1207, men ändra fram till 1700-talet bodde ytterst få människor där. I början av 1800-talet gick hela 40 % av världshandeln genom Liverpools hamn. På 1970-talet gick dock sjöfartsindustrin ner i Liverpool vilket ledde till arbetslösheten steg enormt.

Befolkningen i Liverpool har fått smeknamnet Scousers efter maträtten Scouse, vilket är en slags gryta. Än idag äts rätten i sann patriotisk anda. I staden hittar ni inte bara Scouse, utan även mängder av restauranger i alla prisklasser. Dessutom är Liverpool mycket livlig med barer och nattklubbar.

Studieresor till Newcastle

Newcastle grundades av romarna omkring år 200 och vid år 800 blev staden åtskilliga gånger angripen av vikingar. Under Medeltiden fungerade staden som bastion för engelsmännen med syfte att skydda sig mot skottarna. Det var inte förens på 1800-talet som staden började växta i takt med industrialiseringen. Den här långa och händelserika historien gör att Newcastel är en otroligt spännande stad att besöka, men mängder av spännande plaster och saker att se.

I centrum av New Castel finner ni flera museer, imponerande byggnader och gamla kloster - exempelvis Blackfriars och det moderna upplevelsemuseet Centre of Life. Dessutom finns det goda möjligheter till konserter, så väl som teater.

Med sina knappt 250 000 invånare är Newcastle faktiskt en mindre stad än vad den faktiskt känns som. Tidigare var staden världskänd för sina tryckerier, glasfabriker och sin tungindustri. Idag räknas staden som en större studentstad som huseras av unga från hela världen. Det här gör staden otroligt livlig!

Som i alla storstäder kan man äta mat från alla världens hörn i Newcastle. Det lokala köket präglas av de nordligaste delarna av Storbritannien vilket innebär att maten kan anses vara “tung”. Dessutom har staden många bra bryggerier med utmärkt öl. De flesta känner med all säkerhet till Newcastle Brown Ale (som även kallas Newkie), men om ni tar er dit, se då till att prova på ölen från mikrobryggerierna med.

Studieresa i engelska?

En studieresa till England är det självklara valet om ni vill spetsa er engelska. Här får ni möjligheten att testa era språkkunskaper och samtidigt lära er mer om Englands historia och kultur.

Vi hjälper er gärna med att ta fram en studieresa i England med målet att skapa en gruppresa med den rätta vinklingen inom ert studieämne. Vi kan även organisera språkkurser i England under er resa i kombination med sightseeing och andra aktiviteter. Hör av er till oss för vidare information.

Vill ni veta mer om våra studieresor till England?

Vi är specialiserade på att organisera och planera studieresor till London och till mängder av andra platser i Europa. Fyll i formuläret som du når via knappen nedan och få ett prisförslag för er studieresa till England inom 24 h.

Skicka förfrågan

Varför ta hjälp av KILROY?

Why Kilroy Pen Ruler White 50X50
Kostnadsfria reseförslag
Vi skräddarsyr studieresan efter er budget och era önskemål. Våra reserådgivare känner till destinationernas höjdpunkter och har koll på det bästa boendet och aktiviteterna!
Why Kilroy Time White 50X50
Spara tid och pengar
Att planera och hålla i en studie- eller klassresa är tidskrävande. Höga krav ställs på resans kvalitet och innehåll. Vi hjälper er vid oväntade situationer som kräver snabba ändringar i resplanen.
Why Kilroy Apple White 50X50
Personlig reserådgivning
Vi har flera års erfarenhet av att arrangera olika typer av studieresor och vet därför vad som krävs för att ni ska få en lyckad resa, oavsett om det är en företagsresa, kick-off eller klassresa.

Good to know

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...