{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Jobba hos KILROY

Vill du jobba i en innovativ, ung och internationell miljö med kollegor som är lika restoktiga som du? Då borde du söka jobb hos oss på KILROY! Vi är ständigt på jakt efter nya, entusiastiska medarbetare, som delar vår passion för att upptäcka världen och hjälpa andra unga att göra detsamma.

Att jobba hos KILROY innebär utveckling av både dig själv och din karriär

Vi ser oss själva som en ung och dynamisk organisation med internationella vibbar. Vi är alltid öppna för att lära oss mer om oss själva och världen runt omkring oss. För att förstå och kunna inspirera våra kunder har vi som jobbar här själva stor resvana, alternativt studerat eller arbetat utomlands – beroende på vad vi jobbar med. Men framförallt drömmer vi ständigt om och planerar vår nästa resa!

På KILROY har vi stora ambitioner när det gäller din utveckling. Förutom en gedigen introduktion arbetar vi kontinuerligt för att du ska utvecklas och känna dig motiveread i ditt arbete genom tex. studieresor och nära samarbeten med våra partners över hela världen.

Som en internationellt organisation sker den mesta utbildningen och kommunikationen på engelska, därför krävs goda språkkunskaper i engelska oavsett vilken tjänst du söker på KILROY. 

Lediga tjänster

Nedan ser du alla våra lediga tjänster. Klicka på den tjänst du är intresserad av för att läsa med om rollen, arbetsuppgifter och vilken typ av profil vi söker.

Om vi inte har några lediga tjänster för tillfället, uppmanar vi dig ändå att skicka in en spontanansökan. Läs mer om hur du går tillväga nedan!

 

 

Hur vi behandlar din ansökan

Vi läser alla ansökningar som kommer in till oss. När du har skickat in din ansökan, bekräftar vi alltid att vi har mottagit den via e-post. När sista ansökningsdatum har passerat får du även ett svar på din ansökan och om du har gått vidare i processen. 

Spontanansökan till roll som reseexpert eller studievägledare

Du får gärna skicka in en spontanansökan även om vi inte har en annons ute för den tjänsten du är nyfiken på. Om du söker tjänsten som reseexpert eller studierådgivare krävs det att du har stor resvana i olika delar av världen, även utanför Europa. Alternativt att du har studerat utomlands om du söker tjänsten som studierådgivare. Låter detta som du? Tveka inte att skicka in en spontanansökan till oss!

 

 

Vill du jobba som reseexpert hos KILROY?

Om du drömmer om att arbeta som reseexpert hos oss är det en förusättning att du har stor reserfarenhet, från en mängd olika längder och kontinenter. Vi ser helst att du har rest sammanhängade under minst tre månader, utanför Europa. Jobbet som reseexpert är huvudsakligen en säljrroll, så förutom passion för att resa att det en förutsättning att du trivs med att jobba med kundkontakt där fokus ligger på att förstå kundernas mål och drömmar.

Det är mycket att hålla koll på som reseexpert! Därför är struktur och förmågan att kunna organisera ditt arbeta en nyckel för att lyckas och trivas i rollen. Eftersom jobbet innebär en hel del kundkontakt via olika plattformar är det också viktigt att du är utåtriktad och gillar att träffa nya människor. 

Vi har totalt 18 resebutiker i sju länder, där vi främst arbetar med reserådgivning och studievägledning. Om du är intresserad av att arbeta i en av våra i andra marknader, besök då den våra lokala karriärsidor:

BelgiumDenmarkFinland, IcelandNetherlandsNorway.

Tjänster på huvudkontoret

Vårt internationella huvudkontor ligger i Köpenhamn, Danmark, där våra centrala funktioner, så som IT, systemutveckling, finans, affärsutveckling och delar av vår marknadsavdelning är baserade. Besök vår internationella webbplats här om du vill skicka in en spontantansökan till någon av dessa avdelningar. 

 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...