{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Studieresor till London


Studieresor till London | Klassresa London | Skolresa London | KILROY

London är en myllrande metropol som ständigt är i rörelse och erbjuder något för alla. Utöver tidlösa klassiker som Big Ben, Tower of London, Madame Tussauds och de många Londonbaserade fotbollslagen har det blivit ett populärt inslag att följa i Harry Potters fotspår. Spåren är också många efter litterära giganter som Austen, Shakespeare och Dickens med många fler. För dig som reser under årets varmare månader vill vi också tipsa om att kombinera Londonresan med en dagsutflykt till den ikoniska stranden i Brighton på en knapp timmes avstånd!

Hos oss är det alltid gratis och helt utan förpliktelser att begära en förfrågan om ett reseförslag inför en studieresa till London.

London är staden som inte behöver presenteras, men klicka er gärna vidare för tips på hur ni kan maximera ett av våra mest populära alternativ för en studieresa eller klassresa!

Kontakta oss

Vad ingår?

  • Resekonsult som vägleder och hjälper er med allt det praktiska
  • Transport tur/retur med flyg
  • Boende på hostel eller hotell
  • Frukost (ingår i majoriteten av våra arrangerade gruppresor)
  • Alla skatter och avgifter

Observera att priset kan ändras i samband med ökad efterfrågan. Önskar ni resa under högsäsong kan priset öka p.g.a. dyrare flygbiljetter eller att det önskade boende inte finns tillgängligt. För att vi ska kunna erbjuda bästa möjliga pris rekommenderar vi alltid våra grupper att kontakta oss minst 6 månader innan avresa.

Studieresor till London | Klassresa London | Skolresa London | KILROY

Att uppleva under en studieresa till London

Hoppa in i en dubbeldäckare eller kliv ner i världens äldsta tunnelbana under er studieresa i London. Staden har världens bredaste utbud av nöjen och kulturupplevelser. Här finns allt från muséer och gallerior till stora musikaler, teatrar och konserter. Vill man mätta sin kulturhistoriska sida är ett besök i Tower of London, Buckingham Palace eller Big Ben att rekommendera.

Vill du hänga med kända och historiska personer kan ett besök till Madame Tussauds, ett vaxkabinett med en uppsjö kända ansikten i vaxdocksformat, vara en kul aktivitet. Eller varför inte passa på att se en musikal? Vid vackert väder kan ni ta en paus i Hyde Park - grönt, mysigt och picknickvänligt! Utbudet är oändligt under en gruppresa eller studieresa till London.

Vill ni åka på en studieresa till London?

Vi är specialiserade på att organisera och planera studieresor till London och till mängder av andra platser i Europa. Fyll i formuläret som du når via knappen nedan och få ett prisförslag för er gruppresa till London inom 24 h. Har du några frågor eller funderingar? Tveka då inte att höra av dig till oss.

Få ett gratis prisförslag

Varför åka på studieresa till London med KILROY?

Why Kilroy Pen Ruler White 50X50
Kostnadsfria reseförslag
Vi skräddarsyr studieresan efter er budget och era önskemål. Våra reserådgivare känner till destinationernas höjdpunkter och har koll på det bästa boendet och aktiviteterna!
Why Kilroy Time White 50X50
Spara tid och pengar
Att planera och hålla i en studie- eller klassresa är tidskrävande. Höga krav ställs på resans kvalitet och innehåll. Vi hjälper er vid oväntade situationer som kräver snabba ändringar i resplanen.
Why Kilroy Apple White 50X50
Personlig reserådgivning
Vi har flera års erfarenhet av att arrangera olika typer av studieresor och vet därför vad som krävs för att ni ska få en lyckad resa, oavsett om det är en företagsresa, kick-off eller klassresa.

Vad vill ni göra i London?

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...