{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Studiresor till Aten

Studieresor till Aten

Aten har varit bebott i över 7000 år och har utvecklats explosivt de senaste 50 åren. Detta har lett till ett charmerande kaos på gatorna där traditionella lantliga basarer ligger sida vid sida med exklusiva butiker. Akropolis, och kanske framförallt Parthenon som byggdes för nästan 2500 år sedan till stadens skyddsgudinna Athenas ära, är ett måste att besöka någon gång i livet!

Kombinera storstad, sol och underbar mat med historiens vingslag i staden där demokratin föddes. Hos oss är det alltid gratis och helt utan förpliktelser att begära en förfrågan om ett reseförslag inför en studieresa till Aten.

Kontakta oss

Vad ingår?

 • Resekonsult som vägleder och hjälper er med allt det praktiska
 • Transport tur/retur med flyg
 • Boende på hostel eller hotell
 • Frukost (ingår i majoriteten av våra arrangerade studieresor)
 • Alla skatter och avgifter

Observera att priset kan ändras i samband med ökad efterfrågan. Önskar ni resa under högsäsong kan priset öka p.g.a. dyrare flygbiljetter eller att det önskade boende inte finns tillgängligt. För att vi ska kunna erbjuda bästa möjliga pris rekommenderar vi alltid våra grupper att kontakta oss minst 6 månader innan avresa.

Klassresor till Grekland

Att uppleva i Aten på en studieresa

Aten bjuder på några sevärdheter som man inte bör missa. Den absolut viktigaste är ju förstås borgklippan Akropolis. Om du reser mitt i sommaren så ska du ta dig hit tidigt på morgonen eller senare på dagen. Mitt i stekande sol är det svårare att uppleva dess storhet. När du själv blickar upp på dess kolonner förundras du troligen över att det fortfarande står kvar på sitt utsatta läge, trots stormar, blixtar och jordbävningar.

En annan sevärdhet i sig är den gamla charmiga stadsdelen Plaka. Här kan man vandra omkring i gränderna med restauranger, barer, nattklubbar och souvenirbutiker. Ett underbart ställe att avnjuta en middag med grekiska specialiteter! I Plaka finns också den romerska marknadsplatsen samt det enda kvarvarande turkiska badet. Staden passar väldigt bra för klass- och studieresor!

Highlights på en studieresa i Aten:

 • Akropolis
 • Parthenon
 • Propyleaporten
 • Erectheion
 • Zeus tempel
 • Den gamla området Plaka - grekisk musik och folkdans
 • Fotbollsmatch
 • Utflykter till Delphi och Korinth

Varför ta hjälp av KILROY?

Why Kilroy Pen Ruler White 50X50
Kostnadsfria reseförslag
Vi skräddarsyr studieresa efter er budget och era önskemål. Våra reserådgivare känner till destinationernas höjdpunkter och har koll på det bästa boendet och aktiviteterna!
Why Kilroy Time White 50X50
Spara tid & pengar
Att planera och hålla i en studie- eller klassresa är tidskrävande. Höga krav ställs på resans kvalitet och innehåll. Vi hjälper er vid oväntade situationer som kräver snabba ändringar i resplanen.
Why Kilroy Apple White 50X50
Personlig reserådgivning
Vi har flera års erfarenhet av att arrangera olika typer av studieresor och vet därför vad som krävs för att ni ska få en lyckad resa, oavsett om det är en företagsresa, kick-off eller klassresa.

Vad vill ni göra i Aten?

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...