{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Studieresa till Italien

Studieresa Italien | Klassresa till Italien | KILROY

Italien är en skattkammare fylld av upplevelser och perfekt för studieresor och klassresor. Landet erbjuder allt från konst och mat till en fantastisk och omväxlande natur och flamboyant italienskt mode. Italien har allt, och är därmed ett perfekt resmål för studieresor!

Italien har fler platser på UNESCO:s världsarvslista än något annat land i världen och passar perfekt för en studieresa. Att vandra genom städer som Rom och Florens är en ödmjukande upplevelse alla borde få ta del av.

Hos oss är det alltid gratis och helt utan förpliktelser att begära en förfrågan om ett reseförslag inför en studieresa till Italien. Vi arrangerar studieresor till de flesta städer i Italien, bland annat till Rom.

Vad ingår?

  • Resekonsult som vägleder och hjälper er med allt det praktiska
  • Transport tur/retur med flyg
  • Boende på hostel eller hotell
  • Frukost (ingår i majoriteten av våra arrangerade studieresor)
  • Alla skatter och avgifter

Observera att priset kan ändras i samband med ökad efterfrågan. Önskar ni resa under högsäsong kan priset öka p.g.a. dyrare flygbiljetter eller att det önskade boende inte finns tillgängligt. För att vi ska kunna erbjuda bästa möjliga pris rekommenderar vi alltid våra grupper att kontakta oss minst 6 månader innan avresa.

Studieresa Italien | Klassresa till Italien | KILROY

Flera världsarv i Italien

Italien har fler platser på UNESCO:s världsarvslista än något annat land i världen. Italiens stora Città d'Arte (konststäder), som Rom och Florens har lockat tusentals besökare i hundratals år. På en studieresa till Italien kommer du att kunna göra en konstnärlig och kulinarisk resa du aldrig glömmer.

Aktiviteter på en studieresa till Italien

Förutom att beundra Italiens många konstskatter finns det annat att aktivera sig med under studieresan. Det blir egentligen aldrig tråkigt i någon av Italiens många vackra storstäder men om du ändå vill har variation så finns det gott om möjligheter att göra utflykter utanför städerna och utforska Italiens vackra landskap. Det passar även lika bra att sitta på ett café på ett torg i solen och njuta av den italienska livsstilen.

Intresserad av att åka på en klassresa eller studieresa till Italien?

Våra reseexperter sitter inne på värdefull kunskap som du definitiv kommer att ha nytta utav under studieresan. Dessutom kan de svara på alla dina frågor och funderingar. Genom att boka in dig på en kostnadsfri rådgivning, i en av våra butiker eller via telefon, kan vi ge dig skräddarsydda förslag på hur du kan få till den mest episka studieresan du kan tänka dig.

Få ett reseförslag - gratis & utan förpliktelser

Skicka förfrågan

Detta säger våra kunder

Vi har haft en fantastisk resa och är supernöjda! Eleverna var supernöjda med utflykterna. Vi vill tacka så himla mycket för all hjälp, det har varit ovärderligt och jag är jätteglad för samarbetet. Ni är toppen!!

Anna,

Lärare

Jag vill tacka stort, Rom var helt fantastiskt. En underbar resa med suveräna guider där allt klaffade tack vare KILROY, rekommendera er till alla!

Mimmi,

från Emiliaskolan

Varför ta hjälp av KILROY?

Why Kilroy Pen Ruler White 50X50
Kostnadsfria reseförslag
Vi skräddarsyr studieresan efter er budget och era önskemål. Våra reserådgivare känner till destinationernas höjdpunkter och har koll pådet bästa boendet och aktiviteterna!
Why Kilroy Time White 50X50
Spara tid och pengar
Att planera och hålla i en studie- eller klassresa är tidskrävande. Höga krav ställs på resans kvalitet och innehåll. Vi hjälper er vid oväntade situationer som kräver snabba ändringar i resplanen.
Why Kilroy Apple White 50X50
Personlig reserådgivning
Vi har flera års erfarenhet av att arrangera olika typer av studieresor och vet därför vad som krävs för att ni ska få en lyckad resa, oavsett om det är en företagsresa, kick-off eller klassresa.

Vad vill ni göra i Italien?

Good to know

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...