{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Vi gör en resa 25 km söder om Rom och besöker en familjeägd vingård.
Claudio och Francesca Ciuffa, son och dotter till Vincenzo Ciuffa, fortsätter arbeta på vingården efter sin far.
Företagets huvudkontor är en vingård från 1600-talet, belägen på en kulle där man kan njuta av en magnifik utsikt över staden Rom och dess 30 hektar vingårdar.
Gruppen kommer att få en rundtur på engelska med Francesca, som kommer att berätta om hur vinet görs från plockning av druvan till att det flaskas.
Det enda de inte har på plats är flaskning av vinet och det kemiska laboratoriet, eftersom det finns på en annan plats. Rundturen avslutas med vinprovning inklusive snacks.
Rundturen och vinprovningen tar cirka 1 ½ - 2 timmar. Eftersom de åker från Rom till vingården tar resan totalt cirka 3 ½ - 4 timmar från det att de lämnar hotellet tills de återvänder.

Det är viktigt att gruppen förstår att de delvis är ansvariga för hur mycket nytta de får av turen, eftersom de kanske måste ställa frågor för att få en djupare förståelse av rundturen.
Det är möjligt att kombinera denna rundtur med ett stopp vid katakomberna. Entréavgift är 5,00 euro per person.
Bussuthyrning för 24 personer: 609 euro. Bussuthyrning för 36 personer: 671 euro. Bussuthyrning för 54 personer: 712 euro.
Få ett prisförslag
vingrd_i_frascati__vingrd_inkl_frokost

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...