{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Vingården ligger i den medeltida byn Torre in Pietra, mellan kullar och klippor inom Roma Doc-området, där existensen av vingårdar dokumenterats sedan 1500-talet.
Gården täcker 150 hektar, vingårdarna sträcker sig över 52 hektar, 8 hektar är planterade med olivträd och 80 hektar är dedikerade åt odling av säd.

Vingårdarna ligger 50 meter över havet och njuter av ett tempererat medelhavsklimat och sydvästlig exponering, vilket skyddar druvorna från mögel och sjukdomar och säkerställer utmärkta druvor av hög kvalitet.

Vingården producerar vin enbart från sina egna druvor. De röda druvsorterna är Sangiovese, Montepulciano, Cesanese, Syrah och Merlot, medan de vita druvsorterna är Vermentino, Fiano, Malvasia Puntinata, Chardonnay och Trebbiano.

Vingården renoverades 1999 och drivs av Christian, som är dansk-italiensk och har många års erfarenhet av vinproduktion. Sedan början av 2000-talet har vingården övergått till ekologisk odling av druvor. Det innebär att de inte ändrar den organoleptiska strukturen hos vinet och får fördelarna i form av kvalitet för det vin de producerar. De odlar sina druvor utan användning av genetiskt modifierade organismer eller kemiska tillsatser och strävar efter att minimera användningen av svaveldioxid så mycket som möjligt.

Gruppen kommer att få en rundtur på danska och se hur vinet produceras från druvan till det flaskade produkten. Efter rundturen kommer en lunch att serveras, bestående av följande: förrätt med bröd och korvar, pastarätt, dessert, inklusive vatten.
Bussuthyrning för max 24 personer: 770 euro.
Bussuthyrning för max 36 personer: 838 euro.
Bussuthyrning för max 54 personer: 883 euro.
Få ett prisförslag
vingrd_i_frascati__vingrd_inkl_frokost

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...