{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Studieresor till Kroatien

Studieresor till Kroatien med KILROY

Vackra Kroatien med sin långa kuststräcka och storslagna natur är en destination som känns långt bort men går att nå på mindre än tre timmar. Dubrovnik är en riktig klassiker för en studieresa eller klassresa och har bara ökat i popularitet sedan stora delar av Game of Thrones spelades in i staden.

Vi organiserar klassresor och gruppresor till alla platser du kan tänka dig i Kroatien, exempelvis till Dubrovnik, Zagreb och Split. Hos oss är det alltid gratis och helt utan förpliktelser att begära en förfrågan om ett reseförslag inför en gruppresa till Kroatien.

Kontakta oss

Vad ingår?

  • Resekonsult som vägleder och hjälper er med allt det praktiska
  • Transport tur/retur med flyg
  • Boende på hostel eller hotell
  • Frukost (ingår i majoriteten av våra arrangerade studieresor)
  • Alla skatter och avgifter

Observera att priset kan ändras i samband med ökad efterfrågan. Önskar ni resa under högsäsong kan priset öka p.g.a. dyrare flygbiljetter eller att det önskade boende inte finns tillgängligt. För att vi ska kunna erbjuda bästa möjliga pris rekommenderar vi alltid våra grupper att kontakta oss minst 6 månader innan avresa.

Studieresor till Kroatien med KILROY

Åk på studieresa till Kroatien

Kroatien sträcker sig nästan hela vägen från norr till söder utmed Adriatiska havets kust. Landet gränsar till Serbien och Montenegro i öst, Slovenien och Ungern i norr samt Bosnien-Hercegovina i söder. Majoriteten av alla resenärer tar sig direkt till kusten och Adriatiska havets klarblåa vatten och milslånga kustremsor. Om du endast vill besöka en stad i Kroatien är Dubrovnik ett grymt alternativ. Staden anses nämligen vara en av de vackraste städerna i Kroatien! Stadskärnan är från 1200-talet och atmosfären här helt otrolig. Det är inte konstigt att mycket utav HBO-succén Game of Thrones spelades in här!

Lär dig om Kroatiens spännande historia 

Kroatiens existens kan spåras tillbaka ända till 1000-talet då riket uppkom som ett resultat av konverteringen till katolicismen. År 1945 ingick landet i Titus Jugoslavien och när Jugoslavien splittrades 1990 dröjde det ändra fram till 1992 tills freden var ett faktum men hjälp av FNs arbete. Idag är Kroatien ett land i utveckling och 2013 gick landet med i EU.

Det typiska kroatiska hemmet har alltid ett stor lager av getost och oliver i skafferiet. De två varorna utgör grunden för många av landets traditionella rätter – pajer är riktigt populärt! Utmed kusten serverar restaurangerna fisk och skaldjur fångade i Adriatiska havet. Dessutom har Kroatien en stor vinproduktion med vin av riktigt bra kvalitet. Så se till att uppleva Kroatiens gastronomi under gruppresan!

Vädret på studieresa till Kroatien

I Kroatien möts du utav klassiskt härligt klimat i sann kontinental anda. På vintern är medeltemperaturen 5 grader och på sommaren kan du räkna med sköna 26 grader och sol.

Vill ni åka på studieresa till Kroatien?

Hör av dig till oss för att få ett gratis reseförslag!

Skicka in förfrågan

Varför ta hjälp av KILROY?

Why Kilroy Pen Ruler White 50X50
Kostnadsfria reseförslag

Vi skräddarsyr gruppresan efter er budget och era önskemål. Våra reserådgivare känner till destinationernas höjdpunkter och har koll på det bästa boendet och aktiviteterna!

Why Kilroy Time White 50X50
Spara tid & pengar

Att planera och hålla i en grupp- eller klassresa är tidskrävande. Höga krav ställs på resans kvalitet och innehåll. Vi hjälper er vid oväntade situationer som kräver snabba ändringar i resplanen.

Why Kilroy Apple White 50X50
Personlig reserådgivning

Vi har flera års erfarenhet av att arrangera olika typer av gruppresor och vet därför vad som krävs för att ni ska få en lyckad resa, oavsett om det är en företagsresa, kick-off eller klassresa.

Vad vill ni göra på studieresan i Kroatien?

Inspiration

Få mer inspiration inför gruppresan

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...