{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Se fram emot en färgstark och interaktiv workshop och guidad tur genom Amsterdams rosa och historiska delar med en lokalguide som är väl förtrogen med området och en professionell berättare som tar er med på en underbar och helt unik resa med fokus på inkludering och mångfald.
Amsterdam betraktas av många som en symbol för en fri stad där allt är tillåtet. Friheten att använda cannabis och fri sexualitet. Men så har det inte alltid varit. Följ med på en queertur där ni kommer att beröra historia och politik, fördomar och jämställdhet samt stolthet och protester. Workshopen inkluderar inlärningselement som aktivt lärande, personliga berättelser och inte minst att ha roligt under turen. Ni kommer även att delta i en interaktiv quiz där ni upptäcker gömda platser och mötesplatser för queers. Få svar på frågor som vad som hände när två queera aktivister protesterade vid The National Monument, om enhörningar verkligen finns på The Royal Palace och hur det hemliga larmssystemet såg ut på queer-barer under andra världskriget när queers var tvungna att gömma sig från nazisterna. Ni kommer att konfronteras med den historiska utvecklingen från kriminalisering till frigörelse för minoriteter och få en helt ny perspektiv på Amsterdam och att vara inkluderande gentemot andra.
Denna workshop och guidade tur kan kombineras med workshopen 'Bakom Prostitution' (med start från Prostitution Information Center).
Få ett prisförslag
lgbtour_3_cut

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...