{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Studieresor till Wien

Studieresor till Wien

Wien är hisnande och bjuder på en hel del historia. Förutom stadens skönhet och mysiga kaféer finns så många saker att se och uppleva på en gruppresa till Wien - för alla. Staden har Europas största museikvarter där det finns utställningar för alla smaker. Förutom massor av kulturupplevelser är Museumsquartier (MQ) också en urban oas där invånarna hänger på trendiga kaféer och chica loungebänkar.

Kulturstaden Wien är med sitt läge intill Donau en stad som sätter avtryck. Besök spanska ridskolan, Wiener Statsooper eller något av de otaliga muséerna. Hos oss är det alltid gratis och helt utan förpliktelser att begära en förfrågan om ett reseförslag inför en studieresa till Wien.

Kontakta oss

Vad ingår?

 • Resekonsult som vägleder och hjälper er med allt det praktiska
 • Transport tur/retur med flyg eller buss
 • Boende på hostel eller hotell
 • Frukost (ingår i majoriteten av våra arrangerade gruppresor)
 • Alla skatter och avgifter

Observera att priset kan ändras i samband med ökad efterfrågan. Önskar ni resa under högsäsong kan priset öka p.g.a. dyrare flygbiljetter eller att det önskade boende inte finns tillgängligt. För att vi ska kunna erbjuda bästa möjliga pris rekommenderar vi alltid våra grupper att kontakta oss minst 6 månader innan avresa.

Klassresor till Wien

Tre skäl till att åka på studieresa till Wien

 • Schönbrunn slott - på UNESCOs världsarvslista, ett måste i Wien oavsett ålder
 • Lätt att komma runt i den vackra staden med tunnelbana, buss eller till fots
 • Guidade rundturer i FN:s stad - fråga oss för mer information. 

Att uppleva under en studieresa till Wien

Wien har idag 1,7 miljoner invånare och staden har för femte gången utsetts till bästa staden i världen att leva i. Wien har också en mycket väl fungerande infrastruktur där det är mycket lätt som turist att hitta runt i staden med tunnelbana, spårvagn eller buss. Dessutom är Wien också en av de säkraste städerna i världen så att du utan att känna oro kan åka kommunalt ensam, även sent på natten.

Sevärdheterna i Wien är många och de mest populära är: Schönbrunn slott där du också har världens äldsta zoo, "Tier gate" och Riesenrad - en av världens första pariserhjul (1897), som ligger i nöjesparken Prater.

Denna stad har så mycket att erbjuda för alla smaker - därför är den ett måste att uppleva. Klassresor och studieresor till Wien är populära eftersom det är spännande, säkert, inspirerande och annorlunda.

Vad ni inte får missa:

 • Schloss Schönnbrunn
 • Belvedere
 • Prater och Riesenrad
 • Naschmarkt
 • Stephansdom (katedralen)
 • Den spanska ridskolan
 • Hundertwasserhaus
 • Rathaus (Rådhuset)

Att uppleva utanför Wien:

Få ett reseförslag - gratis & utan förpliktelser

Vi är specialiserade på att organisera och planera studieresor till Wien och till mängder av andra platser i runt om i världen. Fyll i formuläret som du når via knappen nedan och få ett prisförslag för er studieresa inom 24 h.

Skicka förfrågan

Varför ta hjälp av KILROY?

Why Kilroy Pen Ruler White 50X50
Kostnadsfria reseförslag
Vi skräddarsyr studieresan efter er budget och era önskemål. Våra reserådgivare känner till destinationernas höjdpunkter och har koll på det bästa boendet och aktiviteterna!
Why Kilroy Time White 50X50
Spara tid & pengar
Att planera och hålla i en studie- eller klassresa är tidskrävande. Höga krav ställs på resans kvalitet och innehåll. Vi hjälper er vid oväntade situationer som kräver snabba ändringar i resplanen.
Why Kilroy Apple White 50X50
Personlig reserådgivning
Vi har flera års erfarenhet av att arrangera olika typer av studieresor och vet därför vad som krävs för att ni ska få en lyckad resa, oavsett om det är en företagsresa, kick-off eller klassresa.

Vad vill ni göra i Wien?

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...