{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Studieresor till Polen

Studieresor till Polen | Klassresa Polen

Polens rika kulturhistoria har gett oss berömda människor så som kompositören Frederic Chopin och påven Johannes Paul II. Med sin spännande kultur och vackra arkitektur skapas en häftig atmosfär perfekt för en gruppresa. De två mest eftertraktade destinationerna är utan tvekan Krakow och Warszawa, men vi skräddarsyr också resor till de flesta städer i Polen. Landet är även känt för sina storslagna nationalparker som lämpar sig väl för såväl vandring som kajakturer.

Beundra den vackra arkitekturen i Krakow eller res till trendiga Warszawa och upplev en stad som fötts på nytt efter de mörka krigsåren. Polen har mycket att erbjuda för er studieresa!

Kontakta oss

Vad ingår?

  • Resekonsult som vägleder och hjälper er med allt det praktiska
  • Transport tur/retur med flyg
  • Boende på hostel eller hotell
  • Frukost (ingår i majoriteten av våra arrangerade gruppresor)
  • Alla skatter och avgifter

 

Observera att priset kan ändras i samband med ökad efterfrågan. Önskar ni resa under högsäsong kan priset öka p.g.a. dyrare flygbiljetter eller att det önskade boende inte finns tillgängligt. För att vi ska kunna erbjuda bästa möjliga pris rekommenderar vi alltid våra grupper att kontakta oss minst 6 månader innan avresa.

Studieresor till Polen | Klassresa Polen

Upplevelser på studieresan till Polen

I Polens storstäder hittar ni en mix av vackra historisk byggnader och modern arkitektur. Utbudet av sevärdheter är i samma nivå som t.ex. Prag. Utanför städerna bjuder Polen på en vacker och relativt orörd natur som gjord för exempelvis fågelskådning och andra utomhusaktiviteter.

Om ni saknar inspiration inför planeringen av studieresa till Polen kan ni genom oss få förslag på både utflykter och studiebesök. NI är alltid välkomna att kontakta oss för ytterligare råd om studieresor, klassresor och gruppresor till Polen. Hos oss på KILROY får du alltid en personlig resekonsult som har bra kunskap om landet och resmålet ni vill ta er till. På så vis kan vi ge er de bästa råden och personlig service.

Bra att veta inför resan till Polen

Polen är ett av Europas kulturella hubbar och har gett oss berömda människor så som kompositören Frederic Chopin och påven Johannes Paul II. Med sin spännande kultur och vackra arkitektur skapas en häftig atmosfär som många attraheras utav att uppleva under just en gruppresa.

Polen ligger i den nordöstra Europa. I östra Polen finns möts ni utav en skogig bergsterräng med ett rikt djurliv. I den södra, mer kuperade delen, finns flertalet skidorter.

Polens historia

Andra världskriget tar en stor plats i Polens historia. Stora delar av den judiska befolkningen förlorade sina liv under denna tid och efter krigets slut  tog den sovjetiska ockupationsstyrkan över styret. Polen blev då en del av östblocket som strikt kontrollerades av Sovjetunionen och först 1989 föll det kommunistiska styret. Idag är Polen en demokrati och medlem i både EU, FN och Nato.

Polens matkultur

Vill ni äta traditionell polsk mat står kåldolmar, rödbetssoppa, pajer och polska korvar på menyn. De flesta rätter serveras med potatis i olika utföranden. Om ni är mer sugna på snabbmat bör ett besök på "Bar mleczny"-kedjan, en östeuropeisk version av McDonald's, göras. Förutom den typiska polska maten och polackerna en förkärlek till öl. I landet huserar några av de bästa ölproducenterna i Europa. Polen är även för att vara vodkas ursprungsland.

Få ett reseförslag - gratis & utan förpliktelser

Skicka förfrågan

Varför ta hjälp av KILROY?

Why Kilroy Pen Ruler White 50X50
Kostnadsfria reseförslag
Vi skräddarsyr studieresan efter er budget och era önskemål. Våra reserådgivare känner till destinationernas höjdpunkter och har koll på det bästa boendet och aktiviteterna!
Why Kilroy Time White 50X50
Spara tid och pengar
Att planera och hålla i en studie- eller klassresa är tidskrävande. Höga krav ställs på resans kvalitet och innehåll. Vi hjälper er vid oväntade situationer som kräver snabba ändringar i resplanen.
Why Kilroy Apple White 50X50
Personlig reserådgivning
Vi har flera års erfarenhet av att arrangera olika typer av studieresor och vet därför vad som krävs för att ni ska få en lyckad resa, oavsett om det är en företagsresa, kick-off eller klassresa.

Vad vill ni göra i Polen?

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...