{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Studieresor till Polen

warsaw-poland-old-town-square

Polen är ett perfekt val för klassresan eller studieresan då det erbjuder en mix av historia, kultur, mångsidig mat, och fascinerande sevärdheter. Med utmärkta flygförbindelser är det lätt att utforska städer som Warszawa, Kraków och Gdansk, som alla är populära destinationer för klassresor och har mycket att erbjuda för unga resenärer.

Historiska gator i Kraków till imponerande borgar i Warszawas kungliga slott och ett besök till Auschwitz-Birkenau. Polen är ett spännande och prisvärt resmål för klassresan!

Varför åka till Polen på klassresa?

Historia och kultur: Från slott och kyrkor till moderna konstscener, Polen är ett levande museum där eleverna kan fördjupa sig i landets rika arv och historia.

Prisvärda resor Polen är ett prisvärt resmål där ni får mycket för reskassan, både vad det gäller flyg, boende och upplevelser som låter er fördjupa er i Polens historia och utforska städerna.

Natur att utforska: Från de bergiga landskapen i Tatrabergen till de böljande slätterna i Mazuriska sjödistriktet, erbjuder Polen en variation av natur som är perfekta för äventyr.

Förhistoriska sevärdheter: Utforska de fascinerande underjordiska saltgruvorna i Wieliczka eller besök Auschwitz-Birkenau, två platser som ger inblick i Polens historia. 

Pittoreska städer: Från den speciella atmosfären i Warszawas hipsterkvarter till Krakóws charmiga gamla stad, erbjuder Polens städer en mix av modernitet och tradition.

Kontakta oss och berätta lite kort om era resplaner så fixar vi snabbt fram alternativ för transport, boende och passande aktiviteter. Vi har specialavtal med de flesta flygbolagen vilket ger oss möjligheten att organisera riktigt prisvärda resor till Polen!

Få ett prisförslag

Vad ingår?

 • Resekonsult som vägleder och hjälper er med allt det praktiska
 • Transport tur/retur med flyg
 • Boende på hostel eller hotell
 • Frukost (ingår i majoriteten av våra arrangerade gruppresor)
 • Alla skatter och avgifter

 

Observera att priset kan ändras i samband med ökad efterfrågan. Önskar ni resa under högsäsong kan priset öka p.g.a. dyrare flygbiljetter eller att det önskade boende inte finns tillgängligt. För att vi ska kunna erbjuda bästa möjliga pris rekommenderar vi alltid våra grupper att kontakta oss minst 6 månader innan avresa.

poznan-poland-architecture

Vart i Polen vill ni åka?

Polen har ett antal spännande och klassiska storstadsområden som är perfekta för studieresor och klassresor!

Kraków

Kraków, en stad med anor som sträcker sig tillbaka över tusen år, bjuder på en oslagbar mix av historia, kultur och livfull atmosfär. Utforska den medeltida gamla staden, besök det imponerande Wawel-slottet och upplev den judiska kvarteren i Kazimierz. För konst- och historieintresserade är Auschwitz-Birkenau en gripande och viktig plats att besöka.

Warszawa

Warszawa, Polens pulserande huvudstad, är ett populärt resmål för klassresor som vill uppleva historia. Besök det kungliga slottet och lär er om stadens dramatiska historia under andra världskriget. För en smak av Warszawas moderna sida, utforska de trendiga kvarteren runt Nowy Świat och stadsdelen Praga.

Gdańsk

Gdańsk, en stad vid Östersjökusten med en rik historia, är perfekt för klassresor som vill upptäcka Polens kustliv. Utforska stadens vackra gamla stad, besök det imponerande kranet vid Motława-floden och upplev den berömda kyrkan St. Mary's Church. För de som är intresserade av historia, är Westerplatte, platsen för det första slaget i andra världskriget, en plats av stor historisk betydelse.

Flyg till Polen

Med optimala flygförbindelser tar vi er från klassrummet till spännande Polen på nolltid! Vi fixar allt åt er, från att hitta de bästa biljetterna till att se till att ni landar i Polen och kan checka in på boendet och börja utforska direkt. Vi ser till att undvika onödiga väntetider och strul så att ni kan fokusera på att ha kul och utforska allt det spännande som Polen har att erbjuda. Från Kraków till Warszawa och allt däremellan, vi tar er dit!

Vad kan vi hjälpa till med?

 • Personlig reserådgivning, innan och under resan
 • Flygbiljetter och transport med tåg eller buss
 • Boende på hostel eller hotell med bra lägen
 • Passande aktiviteter och upplevelser
 • Reseförsäkring och avbeställningsskydd
 • Gratis digitalt ISIC-kort till alla studenter

Kontakta oss idag och låt äventyret börja!

Få ett prisförslag

Varför ta hjälp av KILROY?

Why Kilroy Pen Ruler White 50X50
Kostnadsfria reseförslag
Vi skräddarsyr studieresan efter er budget och era önskemål. Våra reserådgivare känner till destinationernas höjdpunkter och har koll på det bästa boendet och aktiviteterna!
Why Kilroy Time White 50X50
Spara tid och pengar
Att planera och hålla i en studie- eller klassresa är tidskrävande. Höga krav ställs på resans kvalitet och innehåll. Vi hjälper er vid oväntade situationer som kräver snabba ändringar i resplanen.
Why Kilroy Apple White 50X50
Personlig reserådgivning
Vi har flera års erfarenhet av att arrangera olika typer av studieresor och vet därför vad som krävs för att ni ska få en lyckad resa, oavsett om det är en företagsresa, kick-off eller klassresa.

Vad vill ni göra i Polen?

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...