{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Studieresor till Krakow

gruppresa till krakow

Krakow är inte bara ett minne av tiden som flytt. Idag är det en livlig universitetsstad med både själ och karaktär med ett rikt teater- och musikliv. Många väljer att kombinera resan till Krakow med ett guidat besök till Auschwitz för en ögonöppnande och lärorik dag för eleverna.

Vi kan hjälpa er att planera en studieresa till Krakow och kombinera den med aktiviteter helt baserat på syftet med er resa. Hos oss är det alltid gratis och helt utan förpliktelser att begära en förfrågan om ett reseförslag inför en studieresa till Krakow.

Kontakta oss

Vad ingår?

 • Resekonsult som vägleder och hjälper er med allt det praktiska
 • Transport tur/retur med flyg, tåg eller buss
 • Boende på hostel eller hotell
 • Frukost (ingår i majoriteten av våra arrangerade studieresor)
 • Alla skatter och avgifter

Observera att priset kan ändras i samband med ökad efterfrågan. Önskar ni resa under högsäsong kan priset öka p.g.a. dyrare flygbiljetter eller att det önskade boende inte finns tillgängligt. För att vi ska kunna erbjuda bästa möjliga pris rekommenderar vi alltid våra grupper att kontakta oss minst 6 månader innan avresa.

gruppresa till krakow

Krakow - En stad med mycket historia

Krakow var kunglig huvudstad i mer än ett halvt årtusende och har mer historia att bjuda på än någon annan stad i Polen. Staden klarade sig oskadd ur 1900-talets båda världskrig och är därmed en välbevarad arkitektonisk skatt med höga kyrkspiror och en charmerande stadskärna.

Vad ni inte får missa under en studieresa till Krakow

 • Krakows gamla stad
 • Adalberts kyrka
 • Marknadsplatsen Rynek Glowny
 • Oskar Schindlers fotspår
 • Wavelslottet
 • Mariakyrkan
 • De judiska kvarteren
 • Zywiec bryggerimuseum

Auschwitz & Birkenau

Under en resa till Krakow kan ett besök vid det f.d. koncentrationslägret Auschwitz, det största utrotningslägret under andra världskriget, göras. Mer än 1,5 miljoner människor tros ha mist livet i detta fruktansvärda läger. Platsen ligger ca 5,5 mil väster om Krakow och är i dag omgjort till museum och minnesmärke för förintelsens offren och finns med på UNESCOs världsarvslista. Besöket sker med museets egen engelsktalande guide och om ni önskar en guide som följer med redan på bussen är även detta möjligt. Besöket varar i ca 3 timmar. Ett utökat besök på 6 timmar kan beställas mot tillägg.

Få ett reseförslag - helt gratis

Vi är specialiserade på att organisera och planera gruppresor till Krakow och till mängder av andra platser i Europa. Fyll i formuläret som du når via knappen nedan och få ett prisförslag för er gruppresa till Krakow inom 24 h.

Skicka förfrågan

Varför ta hjälp av KILROY?

Why Kilroy Pen Ruler White 50X50
Kostnadsfria reseförslag
Vi skräddarsyr gruppresan efter er budget och era önskemål. Våra reserådgivare känner till destinationernas höjdpunkter och har koll på det bästa boendet och aktiviteterna!
Why Kilroy Time White 50X50
Spara tid och pengar
Att planera och hålla i en grupp- eller klassresa är tidskrävande. Höga krav ställs på resans kvalitet och innehåll. Vi hjälper er vid oväntade situationer som kräver snabba ändringar i resplanen.
Why Kilroy Apple White 50X50
Personlig reserådgivning
Vi har flera års erfarenhet av att arrangera olika typer av gruppresor och vet därför vad som krävs för att ni ska få en lyckad resa, oavsett om det är en företagsresa, kick-off eller klassresa.

Vad vill ni göra i Krakow?

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...