{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Studieresor till Krakow

Poland Cracow Kazimierz Old Jewish District

Kraków är en av Polens mest populära städer och känd för sin rika historia och charmiga atmosfär. Med sevärdheter som Wawel-slottet, Gamla stan och Auschwitz-Birkenau är Kraków en upplevelse som tar eleverna tillbaka i tiden och låter dem utforska Polens historia.

Historiska gator i Kraków till ett gripande besök vid Auschwitz-Birkenau. Polen är ett spännande och prisvärt resmål för klassresan!

Varför åka till Polen på klassresa?

Historia och kultur: Från slott och kyrkor till moderna konstscener, Polen är ett levande museum där eleverna kan fördjupa sig i landets rika arv och historia.

Prisvärda resor Polen är ett prisvärt resmål där ni får mycket för reskassan, både vad det gäller flyg, boende och upplevelser som låter er fördjupa er i Polens historia och utforska städerna.

Natur att utforska: Från de bergiga landskapen i Tatrabergen till de böljande slätterna i Mazuriska sjödistriktet, erbjuder Polen en variation av natur som är perfekta för äventyr.

Förhistoriska sevärdheter: Utforska de fascinerande underjordiska saltgruvorna i Wieliczka eller besök Auschwitz-Birkenau, två platser som ger inblick i Polens historia. 

Pittoreska städer: Från den speciella atmosfären i Warszawas hipsterkvarter till Krakóws charmiga gamla stad, erbjuder Polens städer en mix av modernitet och tradition.

Kontakta oss och berätta lite kort om era resplaner så fixar vi snabbt fram alternativ för transport, boende och passande aktiviteter. Vi har specialavtal med de flesta flygbolagen vilket ger oss möjligheten att organisera riktigt prisvärda resor till Polen!

Få ett prisförslag

Vad ingår?

 • Resekonsult som vägleder och hjälper er med allt det praktiska
 • Transport tur/retur med flyg, tåg eller buss
 • Boende på hostel eller hotell
 • Frukost (ingår i majoriteten av våra arrangerade studieresor)
 • Alla skatter och avgifter


Observera att priset kan ändras i samband med ökad efterfrågan. Önskar ni resa under högsäsong kan priset öka p.g.a. dyrare flygbiljetter eller att det önskade boende inte finns tillgängligt. För att vi ska kunna erbjuda bästa möjliga pris rekommenderar vi alltid våra grupper att kontakta oss minst 6 månader innan avresa.

cracow-poland-wawel-castle-female-2

Krakow har mer historia att bjuda på än någon annan stad i Polen. Krakow klarade sig ur 1900-talets båda världskrig och är därmed en välbevarad arkitektonisk skatt med höga kyrkspiror och en charmerande stadskärna.

Vad finns att göra i Krakow?

 • Krakows gamla stad
 • Adalberts kyrka
 • Marknadsplatsen Rynek Glowny
 • Oskar Schindlers fotspår
 • Wavelslottet
 • Mariakyrkan
 • De judiska kvarteren
 • Zywiec bryggerimuseum


Auschwitz & Birkenau

Under en resa till Krakow vill många passa på att besöka det f.d. koncentrationslägret Auschwitz, det största utrotningslägret under andra världskriget. Platsen ligger ca 5,5 mil väster om Krakow och är i dag omgjort till museum och minnesmärke för förintelsens offren och finns med på UNESCOs världsarvslista. Besöket sker med museets egen engelsktalande guide och om ni önskar en guide som följer med redan på bussen är även detta möjligt. Besöket varar i ca 3 timmar. 

Flyg till Polen

Med optimala flygförbindelser tar vi er från klassrummet till spännande Polen på nolltid! Vi fixar allt åt er, från att hitta de bästa biljetterna till att se till att ni landar i Polen och kan checka in på boendet och börja utforska direkt. Vi ser till att undvika onödiga väntetider och strul så att ni kan fokusera på att ha kul och utforska allt det spännande som Polen har att erbjuda. Från Kraków till Warszawa och allt däremellan, vi tar er dit!

Vad kan vi hjälpa till med?

 • Personlig reserådgivning, innan och under resan
 • Flygbiljetter och transport med tåg eller buss
 • Boende på hostel eller hotell med bra lägen
 • Passande aktiviteter och upplevelser
 • Reseförsäkring och avbeställningsskydd
 • Gratis digitalt ISIC-kort till alla studenter

Få ett prisförslag

Varför ta hjälp av KILROY?

Why Kilroy Pen Ruler White 50X50
Kostnadsfria reseförslag
Vi skräddarsyr gruppresan efter er budget och era önskemål. Våra reserådgivare känner till destinationernas höjdpunkter och har koll på det bästa boendet och aktiviteterna!
Why Kilroy Time White 50X50
Spara tid och pengar
Att planera och hålla i en grupp- eller klassresa är tidskrävande. Höga krav ställs på resans kvalitet och innehåll. Vi hjälper er vid oväntade situationer som kräver snabba ändringar i resplanen.
Why Kilroy Apple White 50X50
Personlig reserådgivning
Vi har flera års erfarenhet av att arrangera olika typer av gruppresor och vet därför vad som krävs för att ni ska få en lyckad resa, oavsett om det är en företagsresa, kick-off eller klassresa.

Vad vill ni göra i Krakow?

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...