{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Studieresor till Portugal

Studieresor till Portugal

Portugal är ett charmigt land med en härlig mix av städer och landsbygd. Besök huvudstaden Lissabon, här finns det mesta att uppleva vare sig man vill ha lugn och ro, kultur & historia eller nöjen.

Portugal med sitt storslagna kustlandskap och historiska roll som sjöfarande utforskare är ett spännande alternativ för en studieresa. Vi arrangerar studieresor till de flesta städer i Portugal, bland annat till populära Lissabon. Hos oss är det alltid gratis och helt utan förpliktelser att begära en förfrågan om ett reseförslag inför en studieresa till Portugal.

Kontakta oss

Vad ingår?

  • Resekonsult som vägleder och hjälper er med allt det praktiska
  • Transport tur/retur med flyg
  • Boende på hostel eller hotell
  • Frukost (ingår i majoriteten av våra arrangerade studieresor)
  • Alla skatter och avgifter

Observera att priset kan ändras i samband med ökad efterfrågan. Önskar ni resa under högsäsong kan priset öka p.g.a. dyrare flygbiljetter eller att det önskade boende inte finns tillgängligt. För att vi ska kunna erbjuda bästa möjliga pris rekommenderar vi alltid våra grupper att kontakta oss minst 6 månader innan avresa.

Klassresor till Portugal

Skräddarsydda resor till Portugal

När vi skapar er resa lägger vi ett stort fokus på:

  • Era krav och önskemål
  • Transportmöjligheter och boende anpassat till er budget
  • Studierelaterade och professionella utflykter
  • Bra service och rådgivning
  • Kort sagt: Alla bekvämligheter!

Bra att veta inför studieresan till Portugal

Endast ett fåtal länder i Europa kan skryta med att ha en historia som går tillbaka till 1100-talet. Portugal har en stadig plats i historieböcker vilket bara det ger er ett bra argument för att resa dit.

Portugals långa historia och häftiga traditioner har starka influenser från landets tidigare kolonialmakt, detta märks i synnerhet i huvudstaden Lissabon. Staden är en av Europas vackraste med mängder av gamla herrgårdar och charmiga torg. Stadens kuperade terräng bidrar ytterligare till stadens karaktär. Till årga på det finns det många monument som påminner om de många upptäcktsresor som startade just i Lissabon.

Portugal gick, tillsammans med Spanien, 1986 med i EU och anslöt sig direkt till valutan Euro då den infördes av totalt infördes av 12 europeiska länder den 1 januari 2002. Portugal är också medlem av Nato.

Portugals geografi

Portugals geografi kretsar kring floden Tejo som rinner över hela landet med slut i Atlanten, där Lissabon ligger. Den norra delen av Portugal, norr om floden, består av skogsområden, medan området söder om floden bestå utav  lågland med jordbruksmarker. Det sydeuropeiska läget i södra Europa garanterar ett milt klimat under hela året. I Portugal finns även hem Europas västligaste punkt, Cape Roca.

Om ni inte nöjde er med Lissabon kan ni ta er norrut till Porto, Portugals näst största stad, som också har ett vacker medeltida stadskärna. Porto är dessutom centrum för Portugals välkända traditioner för portvinproduktion.

Få ett reseförslag till Portugal 

Skicka förfrågan

Detta säger våra kunder

Tack för all hjälp och snabba svar på alla frågor!

David med personal och studenter,

från HDK

Varför ta hjälp av KILROY?

Why Kilroy Pen Ruler White 50X50
Kostnadsfria reseförslag

Vi skräddarsyr studieresan efter er budget och era önskemål. Våra reserådgivare känner till destinationernas höjdpunkter och har koll på det bästa boendet och aktiviteterna!

Why Kilroy Time White 50X50
Spara tid och pengar

Att planera och hålla i en studie- eller klassresa är tidskrävande. Höga krav ställs på resans kvalitet och innehåll. Vi hjälper er vid oväntade situationer som kräver snabba ändringar i resplanen.

Why Kilroy Apple White 50X50
Personlig reserådgivning

Vi har flera års erfarenhet av att arrangera olika typer av studieresor och vet därför vad som krävs för att ni ska få en lyckad resa, oavsett om det är en företagsresa, kick-off eller klassresa.

Vad vill ni göra i Portugal?

Good to know

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...