{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Studieresor till Lissabon

Studieresa till Lissabon i Portugal

Det finns mycket att charmas av i Portugals huvudstad Lissabon. Den kuperade kuststaden hålls som en av Europas vackraste och sprudlar av kultur och historia.

Soliga kuststaden Lissabon med sitt kuperade läge hålls som en av Europas vackraste städer. Med sin centrala roll i Europas sjöburna upptäcktsresor finns det gott om historia att djupdyka i under er studieresa. Hos oss är det alltid gratis och helt utan förpliktelser att begära en förfrågan om ett reseförslag inför en studieresa till Lissabon.

Kontakta oss

Vad ingår?

 • Resekonsult som vägleder och hjälper er med allt det praktiska
 • Transport tur/retur med flyg
 • Boende på hostel eller hotell
 • Frukost (ingår i majoriteten av våra arrangerade studieresor)
 • Alla skatter och avgifter

Observera att priset kan ändras i samband med ökad efterfrågan. Önskar ni resa under högsäsong kan priset öka p.g.a. dyrare flygbiljetter eller att det önskade boende inte finns tillgängligt. För att vi ska kunna erbjuda bästa möjliga pris rekommenderar vi alltid våra grupper att kontakta oss minst 6 månader innan avresa.

Studieresa till Lissabon i Portugal

Att uppleva under en studieresa till Lissabon

Här finns det mesta att uppleva vare sig man vill ha lugn och ro, kultur & historia eller nöjen. Lissabon ligger utmed den vackra Atlantkusten och hit kommer många besökare för att sola, bada och prova landets goda portvin.

Mitt inne i staden i de kända Belémkvarteren kryllar det av sevärdheter. Vill du tillfredställa din kulturhistoriska sida bör du ta dig hit och besöka gamla stan Alfama för att strosa runt bland små gränder och byggnader och äta den berömda Belémbakelsen. Du bör även ta dig till borgen uppe på toppen av backiga Alfama (Castelo de Sao Jorge), Henrik Sjöfararens monument eller Belémtornet för att andas in den historiska atmosfären och ta ett vackert foto!

Highlights på en studieresa i Lissabon:

 • Castelo de Sào Jorge
 • Baixa och Alfamakvarteren
 • Domkyrkan Sé
 • Belém
 • Mosteiro dos Jerónimos
 • Museu da Marinha
 • Utflykt till Kap Roca (västligste punkten på Europas fastland)

Få ett reseförslag till Lissabon

Skicka förfrågan

Detta säger våra kunder

Tack för all hjälp och snabba svar på alla frågor!

David med personal och studenter,

från HDK

Varför ta hjälp av KILROY?

Why Kilroy Pen Ruler White 50X50
Kostnadsfria reseförslag

Vi skräddarsyr studieresan efter er budget och era önskemål. Våra reserådgivare känner till destinationernas höjdpunkter och har koll på det bästa boendet och aktiviteterna!

Why Kilroy Time White 50X50
Spara tid och pengar

Att planera och hålla i en studie- eller klassresa är tidskrävande. Höga krav ställs på resans kvalitet och innehåll. Vi hjälper er vid oväntade situationer som kräver snabba ändringar i resplanen.

Why Kilroy Apple White 50X50
Personlig reserådgivning

Vi har flera års erfarenhet av att arrangera olika typer av studieresor och vet därför vad som krävs för att ni ska få en lyckad resa, oavsett om det är en företagsresa, kick-off eller klassresa.

Vad vill ni göra i Lissabon?

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...