{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Studieresor till Skottland

Gruppresor till Skottland

Skottland är som ett gammalt skotsk ordspråk: "Guid gear comes in sma’ bouk" - bra saker kommer i små paket. Trots sin ringa storlek, har Skottland helt klart många skatter inklämda i sitt kompakta land. Men det finns något för alla, så Skottland är ett idealiskt resmål för de som vill ha en spännande och rolig studieresa eller gruppresa.

Skottland med dess storslagna natur och rafflande historia är ett spännande resmål för en studieresa. Hos oss är det alltid gratis och helt utan förpliktelser att begära en förfrågan om ett reseförslag inför en gruppresa till Skottland. Vi arrangerar gruppresor till de flesta städer i Skottland, bland annat till populära Edinburgh.

Kontakta oss

Vad ingår?

  • Resekonsult som vägleder och hjälper er med allt det praktiska
  • Transport tur/retur med flyg
  • Boende på hostel eller hotell
  • Frukost (ingår i majoriteten av våra arrangerade studieresor)
  • Alla skatter och avgifter

Observera att priset kan ändras i samband med ökad efterfrågan. Önskar ni resa under högsäsong kan priset öka p.g.a. dyrare flygbiljetter eller att det önskade boende inte finns tillgängligt. För att vi ska kunna erbjuda bästa möjliga pris rekommenderar vi alltid våra grupper att kontakta oss minst 6 månader innan avresa.

Gruppresor till Skottland

Åk på studieresa till Skottland

Skottland har mycket historia, vilda bergslandskap i högländerna & Northern Islands, dramatiska klippor och hav. Med sin vackra natur är Skottland en utmärkt plats för naturälskare och i synnerhet för de som gillar att vandra.

På en gruppresa till Skottland kan ni djupdyka i landets turbulenta historia, besöka storslagna slott och riktiga brittiska pubar, intressanta sevärdheter och vacker natur. På en gruppresa/studieresa till Skottland, skräddarsyr vi ett program med studierelaterat innehåll. Vi har ett stort urval av aktiviteter för er gruppresa!

Varför ta hjälp av KILROY?

Why Kilroy Pen Ruler White 50X50
Kostnadsfria reseförslag

Vi skräddarsyr gruppresan efter er budget och era önskemål. Våra reserådgivare känner till destinationernas höjdpunkter och har koll på det bästa boendet och aktiviteterna!

Why Kilroy Time White 50X50
Spara tid och pengar

Att planera och hålla i en grupp- eller klassresa är tidskrävande. Höga krav ställs på resans kvalitet och innehåll. Vi hjälper er vid oväntade situationer som kräver snabba ändringar i resplanen.

Why Kilroy Apple White 50X50
Personlig reserådgivning

Vi har flera års erfarenhet av att arrangera olika typer av gruppresor och vet därför vad som krävs för att ni ska få en lyckad resa, oavsett om det är en företagsresa, kick-off eller klassresa.

Vad vill ni göra i Skottland?

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...