{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Studieresor till Spanien


Studieresor till Spanien | Klassresa till Spanien

Om du ska göra en klassresa eller studieresa bör du överväga Spanien som destination. Utöver det fantastiska vädret, maten, konsten, fotbollen och den välkomnande atmosfären bjuder Spanien på en fascinerande mix av europeisk och morisk kultur olik allt annat. Med goda flygförbindelser till populära städer som Barcelona, Madrid och Malaga behöver det inte heller bli dyrt att komma långt bort.

Hos oss är det alltid gratis och helt utan förpliktelser att begära en förfrågan om ett reseförslag inför en studieresa till Spanien. Vi arrangerar studieresor till de flesta städer i Spanien, bland annat till populära Barcelona.

Solsäkra Spanien är ett mycket populärt och prisvärt alternativ för en studieresa. Med sin rika kultur och spännande historia är Spanien ett land man gärna besöker mer än en gång!

Kontakta oss

Vad ingår?

  • Resekonsult som vägleder och hjälper er med allt det praktiska
  • Transport tur/retur med flyg
  • Boende på hostel eller hotell
  • Frukost (ingår i majoriteten av våra arrangerade studieresor)
  • Alla skatter och avgifter

Observera att priset kan ändras i samband med ökad efterfrågan. Önskar ni resa under högsäsong kan priset öka p.g.a. dyrare flygbiljetter eller att det önskade boende inte finns tillgängligt. För att vi ska kunna erbjuda bästa möjliga pris rekommenderar vi alltid våra grupper att kontakta oss minst 6 månader innan avresa.

Studieresor till Spanien | Klassresa till Spanien

Besök en eller fler städer i Spanien

Om ni vill besöka andra städer i Spanien än ovan listade, eller besöka flera städer under resan är det givetvis möjligt. Vi skapar då en resplan som inkluderar både transport och boende inkl. frukost för att göra det så bekvämt som möjligt för er. Det är gratis och icke-bindande att få en offert för er studieresa till Spanien.

Upptäck de klassiska storstäderna på en studieresa till Spanien

Spanien har ett antal spännande och klassiska storstadsområden som är perfekta för exempelvis studieresor och klassresor.

Studieresa till andra städer i Spanien

Studieresa till Valencia
Spaniens tredje största stad Valencia är perfekt för studieresor. Valencia ligger i ett område med en fantastiska blandningen av frodiga slätter och nästintill ökenlandskap. Valencia ligger i den mycket heta delen av Spanien, där temperaturen ofta når över 30 grader under sommarsäsongen. På vintern är medeltemperatur mellan 16-19 grader.

Valencia har lyckats behålla sin charm och avslappnade livsstil. Här tas siesta på allvar. Valencia har påkostade barockbyggnader och en av de vackraste är stadens keramiska museum. Katedralen är även den värt ett besök där ni kan se den heliga gral som Jesus påstås ha druckit ur under sista nattvarden.

Inte nog med vacker arkitektur så bjuder Spanien dessutom på många kulinariska upplevelser. I Valencia är man känd för den färgglada 'pandere'-paellan, som enligt uppgift smakar ännu mer himmelsk här än någon annanstans i Spanien.

Studieresa till Bilbao
Bilbao har en av Spaniens mest trafikerade hamnar och har varit en blomstrande handelsstad sedan 1800-talet. Den en gång neddrivna industristaden Bilbao fick en enorm ansiktslyftning på 1990-talet. Med utmanande modern arkitektur och ett nytt kulturliv har staden lyckats bli en av Europas ledande kulturstäder. Guggenheim-museet i Bilbao har varit en drivande motor för stadens utveckling, som tillsammans med andra museum, konferenscenter och en modern metro, har förbättrat livskvalitet och miljön enormt i staden. I kontrast till den nya arkitekturen ligger Gamla stan på flodens östra sida. Här hittar ni mysiga tavernor och imponerande arkitektur från medeltiden och barocken.

Det finns gott om drömska möjlighet för foodien i Bilbao. På stadens restauranger hittar ni både baskiska och internationella rätter. Njut till exempel av läckra tapas tillsammans med ett av de många bra spanska vinerna, eller ett glas bubblande cava.

Medeltemperaturen för Bilbao under sommarsäsongen är cirka 22 grader. Under vintermånaderna är den cirka 9 grader. Ibland kan det till och med snöa, men vanligtvis sker detta max 3 gånger om året.

Studieresa till Teneriffa
En studieresa till Teneriffa tar er hela vägen till Kanarieöarna. På norra spetsen av ön ligger Teneriffas äldsta stad, La Laguna, som lustigt nog är en populär studiestad bland många internationella studenter. Nordkusten kallas ofta öns ”skafferi” eftersom vin, bananer och sockerrör tillverkas och odlas där. Mitt på ön hittar ni vulkankratern Las Cañadas där ni kan uppleva en lavaöken med de mest märkliga bergsformationerna. Sydväst om Teneriffa ligger det moderna turistparadiset Los Cristianos.

Maten på Teneriffa är oftast mycket turistanpassad. Det är dock fortfarande möjligt att få traditionella spanska rätter som paella, tortilla och tapas i typer av utföranden och former. Liksom alla Kanarieöar är vädret på Teneriffa nästan alltid bra. Massor av soltimmar och temperaturer som nästan aldrig går under 20 grader.

Få ett reseförslag - gratis & utan förpliktelser

Skicka förfrågan

Detta säger våra kunder

Vi har haft en fantastisk vecka i Barcelona i år igen! Tack för er goda service! Jag återkommer med nästa klass!

Camilla,

Lärare

Varför åka på studieresa till Spanien med KILROY?

Why Kilroy Pen Ruler White 50X50
Kostnadsfria reseförslag
Vi skräddarsyr studieresan efter er budget och era önskemål. Våra reserådgivare känner till destinationernas höjdpunkter och har koll pådet bästa boendet och aktiviteterna!
Why Kilroy Time White 50X50
Spara tid och pengar
Att planera och hålla i en studie- eller klassresa är tidskrävande. Höga krav ställs på resans kvalitet och innehåll. Vi hjälper er vid oväntade situationer som kräver snabba ändringar i resplanen.
Why Kilroy Apple White 50X50
Personlig reserådgivning
Vi har flera års erfarenhet av att arrangera olika typer av studieresor och vet därför vad som krävs för att ni ska få en lyckad resa, oavsett om det är en företagsresa, kick-off eller klassresa.

Vad vill ni göra i Spanien?

Good to know

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...