{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
I Santa Susana, ca 60 km utanför Barcelona, har du möjlighet att ha en rolig, spännande och aktiv dag i det fria och att utmana dig själv med en del olika aktiviteter. Vi kan nästan garantera dig en oförglömlig dag. Trädtoppsklättring: Högt över marken i trädtopparna kan ni verkligen utmana er själva och varandra. Tack vare nät, kablar, rep, broar och zipkablar på upp till 90 m, kan du flytta dig från träd till träd, utan att vidröra marken. Detta är den perfekta kombinationen av övningar och roligheter och de bidrar till att öka din självkänsla, besegra dina rädslor och stretcha personliga gränser. Varaktighet är 1-2 timmar.
För alla sporter, så rekommenderar vi dig att bära sportkläder och bekväma skor, säkert fastsatta på fötterna.

Ytterligare aktiviteter kan läggas till mot extra avgift. Vänligen kontakta er resekonsult för detaljer:
1. Laserstrid - slagfält live: Baserat på samma principer som paintball och touchball, är laserstrid ett av de snabbast växande spelen i världen. Slagfält live simulerar ett autentiskt ögonblick på slagfältet, via modern teknologi och material och du är den aktiva deltagaren - men du undviker färg och de blå markeringarna och behöver inte manövrera i tunga skyddskläder. Varaktighet är ca. 1,5 timme.
2. Terrängkörning med ATV - 4-hjulig quad-cykel: Njut av en spektakulär tur genom Natural Park of Montnegre på en 4-hjulig quad-cykel. Det finns olika rutter genom parken och de varierar beroende på väder, varaktighet och inte minst, på deltagarnas körförmåga. Varaktighet är ca. 30 minuter.
3. Golffotboll - En unik och rolig upplevelse för alla omgiven av naturen. Ett bra spel för att tillbringa dagen utomhus. Målet är att få bollen från startpunkten till hålet genom att göra så få beröringar som möjligt. Banan har 18 hål med olika rutter och svårigheter.
Den ungefärliga speltiden är 2 timmar.
4. Escape Game - Våra spännande escape-spel är innovativa, unika och utspelar sig utomhus i vår vackra park. Skapa ett nytt sätt att uppleva ett escape room. Det kommer att transportera deltagarna till en parallell värld, där de framgångsrikt kommer att lösa olika koder och gåtor för att hitta lösningen på spelet. Längd ca 75 minuter.
Zip-line kan inkluderas mot en extra avgift
Få ett prisförslag
68-iberinbound-barcelona-activ-natura-park

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...