{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
I Santa Susana, ca 60 km utanför Barcelona, har du möjlighet att ha en rolig, spännande och aktiv dag i det fria och att utmana dig själv med en del olika aktiviteter. Vi kan nästan garantera dig en oförglömlig dag. För alla sporter, så rekommenderar vi dig att bära sportkläder och bekväma skor, säkert fastsatta på fötterna. Vi rekommenderar halvdagsprogrammet, (3-4 timmar) där du kan välja 2 aktiviteter bland följande:
1. Trädtoppsklättring: Högt över marken i trädtopparna kan ni verkligen utmana er själva och varandra. Tack vare nät, kablar, rep, broar och zipkablar på upp till 90 m, kan du flytta dig från träd till träd, utan att vidröra marken. Detta är den perfekta kombinationen av övningar och roligheter och de bidrar till att öka din självkänsla, besegra dina rädslor och stretcha personliga gränser. Varaktighet är 1-2 timmar.
2. Laserstrid - slagfält live: Baserat på samma principer som paintball och touchball, är laserstrid ett av de snabbast växande spelen i världen. Slagfält live simulerar ett autentiskt ögonblick på slagfältet, via modern teknologi och material och du är den aktiva deltagaren - men du undviker färg och de blå markeringarna och behöver inte manövrera i tunga skyddskläder. Varaktighet är ca. 1,5 timme.
3. Terrängkörning med ATV - 4-hjulig quad-cykel: Njut av en spektakulär tur genom Natural Park of Montnegre på en 4-hjulig quad-cykel. Det finns olika rutter genom parken och de varierar beroende på väder, varaktighet och inte minst, på deltagarnas körförmåga. Varaktighet är ca. 30 minuter.
4. Football Golf
5. Escape Space

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...