{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Dalí-museet i Figueres: Pl. Gala Salvador Dalí 140 km norr om Barcelona ligger staden Figueres, mest känd för att vara konstnären Salvador Dalís födelsestad. Ta ett besök på teatern och museet Dalí som innehåller cirka 4000 av Dalis fascinerande verk – från de tidiga experimentella målningarna till hans sena surrealistiska verk. Dalí bodde på museet fram till sin död 1989. Idag ligger han begravd i en krypta i källaren.

Girona:

Vi rekommenderar dig att besöka staden Girona under denna tur. Girona ligger 90 km nordost om Barcelona. Girona var ursprungligen en gränsbefästning och belägrades 25 gånger. Spåren av belägringarna finns fortfarande.

Judiska kvarteren:

De judiska kvarteren har mer än 600 år av historia och var ett judiskt fäste fram till att judarna fördrevs 1492. I det här området hittar du stadens största attraktion, en gotisk katedral med sin fantastiska stentrappa. Katedralen har fortfarande inslag av olika stilar från 1000-talet till 1600-talet. Katedralen anses vara en av de viktigaste gotiska monumenten i världen.

Arabiska baden:

Besök det arabiska kvarteret där du kommer att se de ”arabiska baden” – en reminiscens från arabernas korta närvaro i samband med deras erövringar. Baden är inrymda i ett gammalt kapucinerkloster från 1100-talet. Andra sevärdheter är områdena där du hittar spår av stadens gamla befästningar med anor från romartiden och det arkeologiska museet i ett tidigare kloster.
Priset är inkl. heldagsbuss till Figueres och Girona (max 10 timmar), max. 25 personer i grupp. Vi rekommenderar att du bokar entré till Dali Museum i förväg och innan din resa börjar. OBS: Om du reser med egen buss eller annan transport till/från Figueres, och därför endast bokar bokning till museet, kommer du att debiteras för en reservationsavgift.
Få ett prisförslag
360-iberinbound-barcelona-daytrip-to-figueres-and-girona

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...