{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Figueres: Dalí Museum i Figueres: Pl. Gala Salvador Dalí. 140 km norr om Barcelona finns staden Figueres, mest känd för att vara födelsestad åt konstnären Salvador Dalí. Gör ett besök på teatern och Dalí Museum, som rymmer ca 4 000 av Dalís fascinerande verk - från de tidiga experimentella målningarna till hans sena surrealistiska arbeten. Dalí bodde på museet fram till sin död 1989. Idag är han är begravd i en krypta i källaren. Girona: Vi rekommenderar dig att besöka staden Girona under denna rundtur. Girona ligger cirka 90 km nordost om Barcelona. Girona var ursprungligen en gränsbefästning och belägrades 25 gånger. Spår av belägringarna existerar fortfarande. De judiska kvarteren: De judiska kvarteren har mer än 600 års historia och var ett judiskt fäste fram till förskjutningen av judar 1492. I det här området hittar du den största attraktionen i staden, en gotisk katedral med sin fantastiska stentrappa. Katedralen har fortfarande inslag av olika stilar från 1000-talet till 1600-talet. Katedralen anses vara en av de viktigaste gotiska monumenten i världen. De arabiska baden: Gör ett besök i den arabiska stadsdelen där du kommer att få se de "arabiska baden" - en kvarlämning från den korta närvaron av araberna, i samband med deras erövringar. Badet är inrymt i ett gammalt Kapucinkloster från 1100-talet. Andra attraktioner är de områden där du hittar spår av stadens gamla befästningsverk, som dateras tillbaka till romartiden och det arkeologiska museet, som finns i ett tidigare kloster.
Priset avser heldags busshyra (max 10 tim) för 36-56 personer.

Vi rekommenderar att ni förbokar inträde till Dalimuséet

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Få ett reseförslag

Do you want to receive a free offer? Fill in your information

Information om gruppresan

10000+
0
Detta fält behöver fyllas i

Kontaktperson

Information om gruppen

Detta fält behöver fyllas i

Tack för din förfrågan!

Vi har tagit emot din förfrågan och återkommer till dig så snart vi kan. 

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

Vänliga hälsningar, 
KILROY 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Skriv till oss

Drömmer ni om att göra en gruppresa utomlands? Ni kanske har ett hum om vad ni vill göra och vart ni vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller ni kanske bara inte vet var ni ska börja. Hör av er till oss med era drömmar, så hjälper vi er att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Tack för ditt mejl!

Vi har tagit emot ditt meddelande och återkommer till dig så snart vi kan. 

Vi har för tillfället problem med att våra e-mail ibland fastnar i spamfiltret hos våra kunder. Kolla därför i ditt spamfilter om du saknar svar från oss! 

Vänliga hälsningar, 
KILROY 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...