{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Aranjuez: Det tidigare sommarresidenset för den spanska kungafamiljen ligger i Aranjuez - 50 km söder om Madrid. Slottet kallades Spaniens Versailles och är en oas av grönt på den torra platån. Förutom slottet är Aranjuez känd för sina jordgubbar, som serveras med grädde. Det populära ångtåget, Tren de la Fresa, kör mellan Atocha-stationen och Aranjuez på sommaren och har lånat sitt namn från jordgubbarna.
Toledo: Målare och författare har lovordat denna stad under århundraden och det med rätta. Spaniens storhet, traditioner och historia fångas i pusslet av kloster, synagogor och palats. Toledo ligger 70 km söder om Madrid vid Tajofloden. Det är en otroligt mysig stad och den har bevarat sin gamla charm. Staden erbjuder full möjlighet för att göra ett professionellt relevant besök; särskilt när det gäller historia och religion.
Priset är baserat på max 35 personer.
Priset är exklusive guide.
Få ett prisförslag
229-iberinbound-madrid-aranjuez-toledo

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...