{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Studieresor till Madrid

Studieresor till Madrid

Majestätiska Madrid har med sina 3,2 miljoner invånare ett rikt utbud att erbjuda. Här hittar du fotboll i världsklass, storslagen arkitektur, ett rikt konstubud och kanske framförallt - tapas!

Den spanska huvudstaden är en av Europas allra största städer och bjuder på ett varierat utbud med något för alla. Vi kan hjälpa er att planera en studieresa till Madrid och kombinera den med aktiviteter helt baserat på syftet med er resa.

Kontakta oss

Vad ingår?

 • Resekonsult som vägleder och hjälper er med allt det praktiska
 • Transport tur/retur med flyg
 • Boende på hostel eller hotell
 • Frukost (ingår i majoriteten av våra arrangerade gruppresor)
 • Alla skatter och avgifter

Observera att priset kan ändras i samband med ökad efterfrågan. Önskar ni resa under högsäsong kan priset öka p.g.a. dyrare flygbiljetter eller att det önskade boende inte finns tillgängligt. För att vi ska kunna erbjuda bästa möjliga pris rekommenderar vi alltid våra grupper att kontakta oss minst 6 månader innan avresa.

Studieresor till Madrid

Att uppleva under en studieresa till Madrid

Stadskärnan består av breda avenyer, små torg och medeltida byggnader och har en genuin spansk atmosfär. Madrid är perfekt för studieresor när gruppen vill göra olika saker. Varför inte besöka Real Madrids hemmaplan Bernabeu? För det mer konstintresserade sällskapet kan vi tipsa om ett besök i Pradomuséet.

I Madrid möter du storartad arkitektur, muséer, parker och underbar mat. Dessutom finns här ett hektiskt och spännande nattliv och bra shoppingmöjligheter att utforska! Observera att det kan bli mycket varmt i Madrid på sommaren och att kvällarna gärna kan bli sena. Stadens egna invånare har mycket sena middagsvanor och tenderar att stanna uppe hela nätterna. Det bästa sättet att uppleva Spanien och Madrid är genom dess mat. De har ett fantastiskt kök och du kommer garanterat att äta tapas, som finns överallt!

Highlights på en studieresa i Madrid:

 • Spanskundervisning på språkskola
 • Pradomuséet
 • Palacio Real
 • Plaza Mayor
 • Gamla stan
 • Plaza de las Cibeles
 • Plaza Oriente
 • Almudena Cathedral
 • Fotbollsmatch på Estadio Santiago Bernabeu

Få ett reseförslag - gratis & utan förpliktelser

Skicka förfrågan

Varför ta hjälp av KILROY?

Why Kilroy Pen Ruler White 50X50
Kostnadsfria reseförslag
Vi skräddarsyr studieresan efter er budget och era önskemål. Våra reserådgivare känner till destinationernas höjdpunkter och har koll på det bästa boendet och aktiviteterna!
Why Kilroy Time White 50X50
Spara tid och pengar
Att planera och hålla i en studie- eller klassresa är tidskrävande. Höga krav ställs på resans kvalitet och innehåll. Vi hjälper er vid oväntade situationer som kräver snabba ändringar i resplanen.
Why Kilroy Apple White 50X50
Personlig reserådgivning
Vi har flera års erfarenhet av att arrangera olika typer av studieresor och vet därför vad som krävs för att ni ska få en lyckad resa, oavsett om det är en företagsresa, kick-off eller klassresa.

Vad vill ni göra i Madrid?

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...