{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Studieresor till Tjeckien

Studieresor till Tjeckien

Låt er nästa studieresa gå till Tjeckien! Tjeckien är en prisvärd destination fylld av häpnadsväckande arkitektur som vittnar om historiens gång med ett rikt och välbevarat utbud från olika eror. Framförallt den gotiska och barocka arkitekturen är särskilt framträdande, men även renässansen har lämnat tydliga spår. Huvudstaden Prag är ett otroligt populärt resmål för klassresor och studieresor då det finns mängder av prisvärda aktiviteter som binder samman gruppen. Många kombinerar också resan med ett lärorikt besök till koncentrationslägret Theresienstadt som vittnar om de fasor kontinenten plågades av under 30 och 40-talet.

Hos oss är det alltid gratis och helt utan förpliktelser att begära en förfrågan om ett reseförslag inför en studieresa till Tjeckien.

Tjeckien är ett omtyckt val där budgeten räcker långt. Vi arrangerar studieresor till de flesta städer i Tjeckien, bland annat till Prag. Hos oss är det alltid kostnadsfritt att begära en offert för en studieresa.

Kontakta oss

Vad ingår?

  • Resekonsult som vägleder och hjälper er med allt det praktiska
  • Transport tur/retur med flyg
  • Boende på hostel eller hotell
  • Frukost (ingår i majoriteten av våra arrangerade gruppresor)
  • Alla skatter och avgifter

Observera att priset kan ändras i samband med ökad efterfrågan. Önskar ni resa under högsäsong kan priset öka p.g.a. dyrare flygbiljetter eller att det önskade boende inte finns tillgängligt. För att vi ska kunna erbjuda bästa möjliga pris rekommenderar vi alltid våra grupper att kontakta oss minst 6 månader innan avresa.

Studieresor Tjeckien

Upplevelser under studieresan till Tjeckien

Förutom att det är både enkelt och billigt att resa till Tjeckien finns det många möjligheter för er som vill resa dit. Tre populära aktiviteterna listar vi nedan, men det finns så mycket mer att välja bland som vi kan boka in er på.

Även om priserna inte är så låga som de en gång var är Prag fortfarande ett klassiskt resmål för större grupper. Enligt uppgift var en tysk befälhavare under Andra världskrigen en stor beundrare av staden, och han gjorde allt han kunde för att undvika förstörelsen av Prags vackra stadsdelar. Vilket vi idag kan se haft sin effekt så mycket gammal arkitektur bevarats.

Karlsbron är en sann turistklassikern. Den 520 meter långa bron över Moldaviska floden är något av en ikon i Prag. På torget Starometske Namesti ligger Prags rådhus med de berömda tornklockorna och varje timme befinner sig stora turistmassor där för att se den lilla teatern som spelas upp från tornet. Det finns med andra ord ingen brist på klassiska sevärdheter i Prag.

Kärnkraftverket Temelin i Prag - Infocentrum

Temelin kärnkraftverk ligger ungefär 13 mil söder om Prag och producerar el i två produktionsenheter med vattentrycksreaktorer. Vad detta innebär, bland mycket annat, kan ni får svar på hos Infocentrum, ett informationscenter som ligger i slottet Vysoky Hradek, bredvid kärnkraftverket. Besöket inkluderar bland annat en föreläsning om kärnkraft, utställning av kraftverksmodeller och ett besök i maskinrummet. Besöket varar cirka 2 timmar, plus tiden för transport (ca 2 timmars bilfärd). Att hyra en buss är ett måste för detta besök.

Besök Theresienstadt i Prag

Theresienstadt - den lilla fästningen - tjänade under andra världskriget som ett fängelse och arbetsläger för de nazistiska koncentrationslägren. Här kan ni följa med på en guidad tur, alternativt gå runt själva på området. Turnén kan avslutas med en filmvisning om platsens gripande historia om så önskas.

Besök på Kozel-bryggeriet

Kozel-bryggeriet ligger 2,5 mil sydost om Prag i området Velke Popovice. Bryggeriet är definitivt värt ett besök om ni vill ha en inblick i en modern bryggeriverksamhet, samt lära er mer om ölproduktion och själva tillverkningsprocessen. Turnén i sig varar cirka 1,5 timmar och avslutas med av en ölprovning.

Få ett reseförslag - gratis & utan förpliktelser

Skicka förfrågan

Varför ta hjälp av KILROY?

Why Kilroy Pen Ruler White 50X50
Kostnadsfria reseförslag

Vi skräddarsyr studieresan efter er budget och era önskemål. Våra reserådgivare känner till destinationernas höjdpunkter och har koll på det bästa boendet och aktiviteterna!

Why Kilroy Time White 50X50
Spara tid och pengar

Att planera och hålla i en studie- eller klassresa är tidskrävande. Höga krav ställs på resans kvalitet och innehåll. Vi hjälper er vid oväntade situationer som kräver snabba ändringar i resplanen.

Why Kilroy Apple White 50X50
Personlig reserådgivning

Vi har flera års erfarenhet av att arrangera olika typer av studieresor och vet därför vad som krävs för att ni ska få en lyckad resa, oavsett om det är en företagsresa, kick-off eller klassresa.

Vad vill ni göra i Tjeckien?

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...