{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Vattenkraftverket Štěchovice, som består av två kraftverk, är en del av den så kallade Vltava-kaskaden som byggdes i slutet av andra världskriget. Under utflykten kommer vi att utforska maskinrummet i kraftverket Štěchovice I, där två generatorer producerar el.

Kraftverkskomplexet rymmer också maskinrummet för pumpanläggningen Štěchovice II som använder den övre reservoaren som ligger på den intilliggande kullen.

Betongdammen är 22,5 m hög och 120 m lång och bildar reservoaren som är 9,4 km lång med en kapacitet på 11,2 miljoner m3 vatten. Dess primära syfte är att balansera den fluktuerande avrinningen från vattenkraftverket i Slapy för att möjliggöra toppbelastningsdrift. Dammens fem utlopp har en kapacitet på 2 400 m3/s och klarar även katastrofala översvämningar som den år 1890.

Besöket på kraftverket tar 1,5 - 2 timmar (total längd 3 - 3,5 timmar inkl transporttid).

Max 20 personer åt gången (Om fler deltagare, vänligen begär detta).

En buss behövs för detta besök.
Få ett kostnadsfritt reseförslag
stechovice_water

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...