{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Klassresor till Tyskland


Germany Bremen Street

Tyskland är ett klassiskt och prisvärt alternativ för klassresor. Metropolen Berlin är utan tvekan den stad som lockar flest unga, men även städer som Hamburg och München är populära alternativ.

Tyskland är det perfekta resmålet för en klassresa som kombinerar kultur, historia och spännande sevärdheter. Det är enkelt att ta sig till Berlin, München och Köln, vilka alla är populära destinationer!

Varför åka till Tyskland på klassresa?

Året runt klimat: Tyskland erbjuder många klimatzoner, från milda kuster till kontinentala regioner, vilket gör det till en året runt destination perfekt för utflykter och utomhusaktiviteter.

Rik historia och kultur: Från medeltida slott till modern arkitektur, Tyskland är en levande historiebok som låter eleverna utforska olika epoker och knyta an till läroplanen.

Matäventyr: Bratwurst, pretzels och schnitzel – Tysklands matkultur är en fest för smaklökarna och erbjuder eleverna en autentisk upplevelse av tysk matlagning.

Spännande städer: Oavsett om ni besöker historiska Berlin, traditionella München eller charmiga Heidelberg, har Tyskland en stad som passar för de flesta klasser och grupper. 

Lärorika aktiviteter: Besök imponerande slott och strosa genom pittoreska stadskärnor, Tyskland erbjuder en mängd aktiviteter som ger eleverna nya intryck och kunskaper. 

Kontakta oss med era resplaner så hjälper vi er att organisera transport, boende och passande aktiviteter. Med våra specialavtal med olika transportörer kan vi erbjuda prisvärda alternativ för klassresor till Tyskland!

Få ett prisförslag

Vad ingår?

 • Resekonsult som vägleder och hjälper er med allt det praktiska
 • Transport tur/retur med flyg, tåg eller buss
 • Boende på hostel eller hotell
 • Frukost (ingår i majoriteten av våra arrangerade studieresor)
 • Alla skatter och avgifter


Observera att priset kan ändras i samband med ökad efterfrågan. Önskar ni resa under högsäsong kan priset öka p.g.a. dyrare flygbiljetter eller att det önskade boende inte finns tillgängligt. För att vi ska kunna erbjuda bästa möjliga pris rekommenderar vi alltid våra grupper att kontakta oss minst 6 månader innan avresa.

germany-berlin-girl-student-brandenburg-gate

Vart i Tyskland vill ni åka?

Tyskland med sina spännande städer är perfekta för studieresor och klassresor!

Berlin

Berlin, staden där historien möter modernitet! Med sin rika kultur, historiska platser och en pulserande atmosfär är Berlin den ultimata platsen för en oförglömlig klassresa. Här kan ni utforska världsberömda sevärdheter som Brandenburger Tor och Berlinmuren, eller ta en promenad längs Unter den Linden. För de konstintresserade finns det inget bättre än att besöka museer som Pergamonmuseet och East Side Gallery.

Men det är inte bara historien som lockar – Berlin är också känt för sin mångfaldiga matkultur. Njut av traditionella tyska rätter på mysiga ölkällare och kombinera historiska utflykter med att upptäcka stadens moderna konstscen.

München

München är Bayerns hjärta där tradition möter innovation. För studenter är München det ultimata resmålet för en klassresa fylld av historia och spänning. Här kan ni dyka ner i Bayerns kulturarv på Deutsches Museum, eller utforska det majestätiska Nymphenburg-palatset och dess vackra trädgårdar. Det finns också gott om möjligheter till shopping och matupplevelser som lockar. Med sitt rika kulturliv och sina traditionella festivaler är München ett populärt resmål för en klassresa som kommer att skapa minnen för livet. 

Hamburg

Tysklands näst största stad Hamburg är också populär för klassresor och studieresor. Hamburg har en fascinerande historia och en livlig stadskärna. Här kan ni uppleva stadens maritima arv på Hamburgs hamn eller besöka det imponerande rådhuset i gammal tysk arkitektur. Den berömda St. Pauli-kajen är också värt ett besök eftersom den är känd för sin pulserande atmosfär.

Flyg till Tyskland

Med optimala flygförbindelser tar vi er från klassrummet till Tyskland på nolltid! Vi fixar allt åt er, från att hitta de bästa biljetterna till att se till att ni landar i Tyskland och kan checka in på boendet och börja utforska direkt. Vi ser till att ni undviker onödiga väntetider och strul så att ni kan fokusera på att ha kul och utforska allt det spännande som Tyskland har att erbjuda.

Kontakta oss idag och låt äventyret börja!

Vad kan vi hjälpa till med?

 • Personlig reserådgivning, innan och under resan
 • Flygbiljetter och transport med tåg eller buss
 • Boende på hostel eller hotell med bra lägen
 • Passande aktiviteter och upplevelser
 • Reseförsäkring och avbeställningsskydd
 • Gratis digitalt ISIC-kort till alla studenter

Varför ta hjälp av KILROY?

Why Kilroy Pen Ruler White 50X50
Kostnadsfria reseförslag
Vi skräddarsyr studieresan efter er budget och era önskemål. Våra reserådgivare känner till destinationernas höjdpunkter och har koll på det bästa boendet och aktiviteterna!
Why Kilroy Time White 50X50
Spara tid och pengar
Att planera och hålla i en studie- eller klassresa är tidskrävande. Höga krav ställs på resans kvalitet och innehåll. Vi hjälper er vid oväntade situationer som kräver snabba ändringar i resplanen.
Why Kilroy Apple White 50X50
Personlig reserådgivning
Vi har flera års erfarenhet av att arrangera olika typer av studieresor och vet därför vad som krävs för att ni ska få en lyckad resa, oavsett om det är en företagsresa, kick-off eller klassresa.

Vad vill ni göra i Tyskland?

Tips & tricks

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...