{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Studieresa till Berlin


Studieresor till Berlin | Klassresa till Berlin | Skolresa till Berlin | KILROY

Om ni planerar att resa med ett större sällskap där ni får mycket för pengarna är en studieresa till Berlin något vi varmt kan rekommendera. Här trängs moderna glas- och stålkonstruktioner med historiska byggnader. Berlin har sedan murens fall blivit en stad präglad av sin lust till frihet, kreativitet och mångfald.

Metropolen Berlin är med sitt nära avstånd, låga pris och vibranta miljö ett av våra mest populära alternativ för en studieresa eller klassresa. Hos oss är det alltid gratis och helt utan förpliktelser att begära en förfrågan om ett reseförslag inför en studieresa eller klassresa till Berlin.

Kontakta oss

Vad ingår?

  • Resekonsult som vägleder och hjälper er med allt det praktiska
  • Transport tur/retur med flyg, tåg eller buss
  • Boende på hostel eller hotell
  • Frukost (ingår i majoriteten av våra arrangerade studieresor)
  • Alla skatter och avgifter

 

Observera att priset kan ändras i samband med ökad efterfrågan. Önskar ni resa under högsäsong kan priset öka p.g.a. dyrare flygbiljetter eller att det önskade boende inte finns tillgängligt. För att vi ska kunna erbjuda bästa möjliga pris rekommenderar vi alltid våra grupper att kontakta oss minst 6 månader innan avresa.

Studieresor till Berlin | Klassresa till Berlin | Skolresa till Berlin | KILROY

Att uppleva under en studieresa till Berlin

Eftersom Berlin historiskt varit styrt under många olika regeringsformer har det även påverkat infrastrukturen och arkitekturens uppbyggnad. Med sina ståtliga byggnader, sofistikerade restauranger och sitt pulserande nattliv kommer ni garanterat tycka att Berlin är en fascinerande europeisk stad. Det är inte konstigt att vi gärna vill utnämna Berlin till Europas häftigaste stad.

Vill ni snabbt få en blick över staden, ta hissen 368 meter upp till TV-tornet på gallerian Alexanderplatz. Det är den näst högsta byggnaden inom EU och vi lovar att utsikten är svindlande. Kort och gott, Berlin har allt du kan önska dig på en klass- eller gruppresa.

Highlights på en studieresa i Berlin:

Det finns många spännande upplevelser som väntar under en studieresa till Berlin. Vi rekommenderar bland annat:

Vi kan även hjälpa er med att arrangera besök hos diverse företag och organisation under en gruppresa till Berlin, exempelvis:

Utanför Berlin ka ni över uppleva Postdam och slottet Sanssouci.

Res klimatsmart med tåg

Nu finns även möjligheten att resa klimatsmart med tåg till Berlin. Stockholm till Berlin tar ca 14 timmar med två byten. Även ett fåtal natttåg finns att ta ifrån Malmö.

Vill ni åka på en studieresa till Berlin?

Vi är specialiserade på att organisera och planera studieresor till Berlin och till mängder av andra platser i Europa. Fyll i formuläret som du når via knappen nedan och få ett prisförslag för er studieresa inom 24 h. Har du några frågor eller funderingar?

Skicka in förfrågan

Kunder berättar...

Allt har fungerat alldeles utmärkt, både med flyget, boendet och aktiviteterna. Tack återigen för all hjälp med resan, det är ett minne för livet för ungdomarna och även för oss vuxna.

Petra,

Förälder

Vi har haft en fantastisk resa och är supernöjda! Eleverna var supernöjda med utflykterna. Vi vill tacka så himla mycket för all hjälp, det har varit ovärderligt och jag är jätteglad för samarbetet. Ni är toppen!!

Anna,

Lärare

Varför åka på studieresa till Berlin med KILROY?

Why Kilroy Pen Ruler White 50X50
Kostnadsfria reseförslag
Vi skräddarsyr studieresan efter er budget och era önskemål. Våra reserådgivare känner till destinationernas höjdpunkter och har koll på det bästa boendet och aktiviteterna!
Why Kilroy Time White 50X50
Spara tid och pengar
Att planera och hålla i en studie- eller klassresa är tidskrävande. Höga krav ställs på resans kvalitet och innehåll. Vi hjälper er vid oväntade situationer som kräver snabba ändringar i resplanen.
Why Kilroy Apple White 50X50
Personlig reserådgivning
Vi har flera års erfarenhet av att arrangera olika typer av studieresor och vet därför vad som krävs för att ni ska få en lyckad resa, oavsett om det är en företagsresa, kick-off eller klassresa.

Vad vill ni göra i Berlin?

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...