{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Studieresor till Hamburg

Studieresor till Hamburg

I norra Tyskland finner man landets näst största stad Hamburg. Den ligger vackert belägen vid Elbe, en av de större floderna i Centraleuropa, med härliga friluftsområden och sjöar. En storstad fylld med spännande upplevelser som passar alla.

Hos oss är det alltid gratis och helt utan förpliktelser att begära en förfrågan om ett reseförslag inför en gruppresa till Hamburg.

Kontakta oss

Vad ingår?

 • Resekonsult som vägleder och hjälper er med allt det praktiska
 • Transport tur/retur med flyg
 • Boende på hostel eller hotell
 • Frukost (ingår i majoriteten av våra arrangerade gruppresor)
 • Alla skatter och avgifter

Observera att priset kan ändras i samband med ökad efterfrågan. Önskar ni resa under högsäsong kan priset öka p.g.a. dyrare flygbiljetter eller att det önskade boende inte finns tillgängligt. För att vi ska kunna erbjuda bästa möjliga pris rekommenderar vi alltid våra grupper att kontakta oss minst 6 månader innan avresa.

hamburg-germany-speicherstadt-ferryboat

Att uppleva under en studieresa till Hamburg

Hamnstaden Hamburg var en av de städer i Tyskland som blev mest skadad under andra världskriget vilket idag innebär att staden består av mestadels nya byggnader och arkitektur. Hamnen är Tysklands största tack vare stadens goda placering vid floden Elbe. Till skillnad från andra hamnstäder som London och New York är det full fart i denna hamnmiljö.

Flera grönområden omringar denna vackra stad och placeringen kring den stora floden har gjort att Hamburg har fler broar än Venedig, Amsterdam och London tillsammans - fler än 2500 stycken för att vara exakt! Detta bildar en spännande och avslappnande miljö. Dessutom har Hamburg en utmärkt kollektivtrafik.

Vad ni inte får missa i Hamburg:

 • Den ryska ubåten U434
 • Koncentrationslägret Neuengamme
 • Stadsdelen Blankenese
 • S:t Mikaelskyrkan med sitt 132 m höga torn
 • Elbetunneln
 • Gå på en musikal

Res klimatsmart med tåg

Nu finns även möjligheten att resa klimatsmart med tåg till Hamburg. Stockholm till Hamburg tar ca 12 timmar med två byten.

Få ett reseförslag - gratis & utan förpliktelser

Skicka förfrågan

Varför ta hjälp av KILROY?

Why Kilroy Pen Ruler White 50X50
Kostnadsfria reseförslag
Vi skräddarsyr gruppresan efter er budget och era önskemål. Våra reserådgivare känner till destinationernas höjdpunkter och har koll på det bästa boendet och aktiviteterna!
Why Kilroy Time White 50X50
Spara tid och pengar
Att planera och hålla i en grupp- eller klassresa är tidskrävande. Höga krav ställs på resans kvalitet och innehåll. Vi hjälper er vid oväntade situationer som kräver snabba ändringar i resplanen.
Why Kilroy Apple White 50X50
Personlig reserådgivning
Vi har flera års erfarenhet av att arrangera olika typer av gruppresor och vet därför vad som krävs för att ni ska få en lyckad resa, oavsett om det är en företagsresa, kick-off eller klassresa.

Vad vill ni göra i Hamburg?

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...