{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Studieresor till München

Studieresor till München

München är det perfekta resmålet om du drömmer om akademiskt innehåll och spännande gruppupplevelser till ett bra pris. München är särskilt intressant för dem som vill ha insikt i språk, historia, kultur och samhällsstudier.

Hos oss är det alltid gratis och helt utan förpliktelser att begära en förfrågan om ett reseförslag inför en gruppresa till München.

Kontakta oss

Vad ingår?

 • Resekonsult som vägleder och hjälper er med allt det praktiska
 • Transport tur/retur med flyg
 • Boende på hostel eller hotell
 • Frukost (ingår i majoriteten av våra arrangerade gruppresor)
 • Alla skatter och avgifter

Observera att priset kan ändras i samband med ökad efterfrågan. Önskar ni resa under högsäsong kan priset öka p.g.a. dyrare flygbiljetter eller att det önskade boende inte finns tillgängligt. För att vi ska kunna erbjuda bästa möjliga pris rekommenderar vi alltid våra grupper att kontakta oss minst 6 månader innan avresa.

Studieresor till München

Studieresa till München - vad kan ni uppleva?

München är Tysklands tredje största stad och det har mycket att erbjuda inom kort avstånd. Se fram emot spännande historia, välbevarad kultur och uppleva Münchens status som en ekonomisk makt, inte bara i Tyskland utan över hela världen.

München Alstadt är stadens historiska centrum. I de smala gränderna kan du snabbt känna av stadens historia och atmosfär, du kommer inte märka att många av stadens vackra gamla byggnader byggdes om efter andra världskriget. I München Alstadt hittar du mysiga kaféer och restauranger, både dyra butiker och second hand samt läckra snabbköp.

Münchens främsta sevärdheter är:

 • Hofbräuhaus - stadens legendariska ölhall
 • Nymphenburgslottet i den västra delen av München
 • Marienplatz med rådhuset
 • St. Peter Kirche
 • Den gotiska Frauenkirche
 • Michaelskirche från renässansen
 • Teatralkyrka från barockperioden
 • Asamkirche från barockperioden
 • Nationalteatern
 • Residenz Palace
 • Deutsches Museum
 • Bayerisches Nationalmuseum
 • Engelsk trädgård med Monopteros
 • Hofgarten med Diana-templet
 • Allianz Arena, fotbollsstadion för Bayern München

Vilka sevärdheter finns det utanför München?

München har många attraktioner att erbjuda och mycket att uppleva på en gruppresa. Det bör också nämnas att regionen Bayern har några intressanta sevärdheter, t.ex.

 • Neuschwanstein slott från 1800-talet, ca 130 km från München
 • Linderhof slott i Oberammargau, ca 100 km från München
 • Pilgrimsfärdskyrkan Wies från 1740, cirka 100 km från München

Boende i München

Vi har noggrant utvalda boenden i München vilket är perfekt för gruppresor och klassresor. Det kan vara svårt att välja boende för en större grupp så våra reseexperter hjälper dig gärna.

Münchens finanscentrum

München har en stor finansiell roll i Tyskland och låg arbetslöshet. München är en supermakt och i staden hittar du många högkvarter för Tysklands största företag, såsom BMW (Bayerische Motor Werke), Siemens, MAN och Allianz försäkring. Det finns också möjlighet till studiebesök hos några av de stora företagen i München och Bayern.

Münchens historia

München grundades år 1158 av hertigen Henry the Lion när han med makt förde munkar till staden. München blev snabbt centrum för den tyska och europeiska kulturen.

1806 förstärktes Munchens ställning ytterligare genom utnämningen av den kungliga bostaden. På din gruppresa till München upplever du många gamla byggnader och viktiga institutioner från den tiden. Mindre smickrande är stadens centrum som var centrum för nazisttider på 1920-talet. Under andra världskriget förstördes centrumet och jämnades nästan med marken men många återuppbyggdes som stadens monument från de ursprungliga ritningarna.

München - öl och sport

Det finns ingen anledning att förneka det - München är kopplad till öl och fotboll. Ölens kärlek kulminerar varje år med Oktoberfest (som ofta börjar i september). Om öl inte lockar uppmärksamhet, måste det vara fotboll. Münchens stolthet är utan tvekan fotbollslaget Bayern München med många nationella och internationella vinster. Om du bara är ett litet fotbollsfan, eller redo för en fantastisk upplevelse, är det nästan ett måste att se en fotbollsmatch på lagets hemmastadion Allianz Arena.

Åk på gruppresa till en av Tysklands vackraste städer - du kommer inte ångra det.

Få ett reseförslag - gratis & utan förpliktelser

Skicka förfrågan

Kunder berättar...

Allt har fungerat alldeles utmärkt, både med flyget, boendet och aktiviteterna. Tack återigen för all hjälp med resan, det är ett minne för livet för ungdomarna och även för oss vuxna.

Petra,

Förälder

Resebyrå i toppklass med ansvar och grundlighet. Jag har alltid varit väldigt glad att samarbeta med KILROY. De har kontroll på allt och en förståelse för att du vill få resorna billigt.

Birgit,

Lärare, Ordrup Gymnasium

Varför ta hjälp av KILROY?

Why Kilroy Pen Ruler White 50X50
Kostnadsfria reseförslag
Vi skräddarsyr gruppresan efter er budget och era önskemål. Våra reserådgivare känner till destinationernas höjdpunkter och har koll på det bästa boendet och aktiviteterna!
Why Kilroy Time White 50X50
Spara tid och pengar
Att planera och hålla i en grupp- eller klassresa är tidskrävande. Höga krav ställs på resans kvalitet och innehåll. Vi hjälper er vid oväntade situationer som kräver snabba ändringar i resplanen.
Why Kilroy Apple White 50X50
Personlig reserådgivning
Vi har flera års erfarenhet av att arrangera olika typer av gruppresor och vet därför vad som krävs för att ni ska få en lyckad resa, oavsett om det är en företagsresa, kick-off eller klassresa.

Vad vill ni göra i München?

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...