{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Studieresor till USA

Studieresor USA | KILROY

Är ni igång att planera årets studieresa till USA? Landet har blivit ett populärt resmål för studieresor under de senaste åren, och vi erbjuder skräddarsydda paket där flyg, boende och både lärorika och intressanta besök ingår.

Hos oss är det alltid gratis och helt utan förpliktelser att begära en förfrågan om ett reseförslag inför en studieresa till USA.

Kontakta oss

Vad ingår?

  • Resekonsult som vägleder och hjälper er med allt det praktiska
  • Transport tur/retur med flyg
  • Boende på hostel eller hotell
  • Frukost (ingår i majoriteten av våra arrangerade gruppresor)
  • Alla skatter och avgifter

Observera att priset kan ändras i samband med ökad efterfrågan. Önskar ni resa under högsäsong kan priset öka p.g.a. dyrare flygbiljetter eller att det önskade boende inte finns tillgängligt. För att vi ska kunna erbjuda bästa möjliga pris rekommenderar vi alltid våra grupper att kontakta oss minst 6 månader innan avresa.

Studieresor USA | KILROY

Åk på studieresa till USA

Vi arrangerar studieresor till de flesta städer i USA, bland annat till:

På en studieresa till USA kan ni välja att kombinera ett besök i New York, med ett besök i Washington. Detta är en populär kombination och vi hjälper gladeligen till med planering av transport mellan de två städerna för att göra det enkelt som möjligt för er. Om ni bara vill besöka en stad, kan vi naturligtvis ordna det också.

Har ni mer tid till förfogande kan vi även hjälpa dig att sätta ihop en större resa i USA med där ännu fler städer ingår. Vi hjälper gärna till med att arrangera utflykter, sociala aktiviteter och studierelaterade aktiviteter.

Kunder berättar...

Vi har tagit hjälp av KILROY innan och under alla våra studieresor till Washington. Samarbetet med vår reseexpert har fungerat riktigt bra. Han har både lyssnat på våra behov, svarat på alla våra mejl på direkten och följt upp allt som vi har efterfrågat när det kommit till information vi behövt med mera. Vi rekommenderar definitivt att använda KILROY som researrangör för gruppresor.

Sonja,

Lärare, Risskov Gymnasium

Varför åka på studieresa till USA med KILROY?

Why Kilroy Pen Ruler White 50X50
Kostnadsfria reseförslag
Vi skräddarsyr studieresan efter er budget och era önskemål. Våra reserådgivare känner till destinationernas höjdpunkter och har koll på det bästa boendet och aktiviteterna!
Why Kilroy Time White 50X50
Spara tid och pengar
Att planera och hålla i en studie- eller klassresa är tidskrävande. Höga krav ställs på resans kvalitet och innehåll. Vi hjälper er vid oväntade situationer som kräver snabba ändringar i resplanen.
Why Kilroy Apple White 50X50
Personlig reserådgivning
Vi har flera års erfarenhet av att arrangera olika typer av studieresor och vet därför vad som krävs för att ni ska få en lyckad resa, oavsett om det är en företagsresa, kick-off eller klassresa.

Förslag på aktiviteter under studieresan i USA

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...