{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
Dublins centrala postkontor GPO blev världsberömt under påskupproret 1916 där byggnaden användes som rebellernas högkvarter - men GPO var känt i Dublin långt innan dess.

Denna arkitektoniska skönhet byggdes med ett specifikt syfte och färdigställdes i januari 1818 - den hade allt som ett toppmodernt postkontor behövde på den tiden. Det fanns ett postkontor framför samt en innergård bakom för att ta emot posten som kom med häst och vagn. Där fanns bostäder för de anställda och sadlar för hästar samt postsortering, telegraf och telefoni.

Idag är allt detta förbi även om du fortfarande kan köpa frimärken och kort på postkontoret - byggnaden är fortfarande fylld av spännande historia och är nu öppen för allmänheten. Under påsken 2016 öppnade GPO dörrarna till ett utställningscenter där du kan fördjupa dig i historien, byggnaden, Dublin och påskupproret. Här erbjuds du en unik och spännande blandning av lärande, möjlighet till fördjupning och en rolig stund för alla.

Längden är ca. 45 minuter.
En bokningsavgift kommer att debiteras.
Få ett prisförslag
dublin-gpo-witness-hstory-interpretive-exhibition-center

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...