{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.
CHP är för närvarande (2023) Turkiets största oppositionsparti. Det är det äldsta politiska partiet i Turkiet, grundat av Mustafa Kemal Atatürk, grundaren och den första presidenten i den moderna turkiska republiken. CHP beskriver sig själva som ett modernt socialdemokratiskt parti som är troget de grundläggande principerna och värderingarna i Republiken Turkiet. CHP var ansvarigt för införandet av omfattande politiska, kulturella, sociala och ekonomiska reformer.

Partiet har sina rötter i olika rebellgrupper som uppstod under Turkiets självständighetskrig. Det grundades formellt som en politisk organisation den 9 september 1923 och förklarade etablerandet av Republiken Turkiet den 29 oktober 1923. Partiet har sedan dess funnits i olika former. Det var förbjudet under en period under militärjuntan i början av 1980-talet, liksom flera andra politiska partier. Turkiet var en enpartistat från sin grundande fram till slutet av andra världskriget, med CHP vid makten. Sedan 1950 har CHP bildat minoritetsregeringar några gånger och annars varit det största oppositionspartiet.

CHP är ett center-vänsterparti som främst stöds av sekulära medelklass- och liberala religiösa väljare, men även av pensionerade generaler, statstjänstemän, akademiker, universitetsstudenter, vänsterintellektuella och fackföreningar.

Mötet varar cirka 1½ till 2 timmar, beroende på gruppens intressen, och äger rum på CHP:s kontor i Istanbul. Vanligtvis är det den provinsiella presidenten för CHP-partiet som träffar gruppen. Om han/hon inte är närvarande kommer det att vara vicepresidenten eller någon annan från huvudkontoret i Ankara. Betoningen läggs på att mötet ska vara interaktivt, partiets representant kommer vara mycket glad att besvara eventuella frågor du kan ha, så det är viktigt att du är väl förberedd och nyfiken.
Få ett prisförslag

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...