{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Hoppa fallskärm

Hoppa fallskärm på resan | Fallskärmshoppning
Hoppa fallskärm på resan | Fallskärmshoppning

Fallskärmshoppning runt om i världen

Bästa sätt att stilla ditt begär för adrenalin? Hoppa fallskärm! Hjärtat slår trippla slag under väntan upp till rätt höjdnivå för planet och rätt vad det är faller du fritt i 200-290 km/h, gravitationen drar dig neråt, du har vinden i ansiktet... Fallskärmen vecklas ut och när du landar kommer du uppleva den sjukaste adrenalinrushen du kan tänka dig..

Njuta av utsikten och inse: DU GJORDE DET!

Fallskärmshoppning handlar om adrenalin och är något av det mest spännande du kan göra. Även om den här sporten går ut på att kasta sig ut från ett flygplan är dödliga utgångar väldigt ovanligt. Vi samarbetar enbart med högt rekommenderade operatörer, så missa inte chansen till fallskärmshoppning under tiden som du är ute och reser runt i världen.

Taggad på fallskrämshoppning?

Våra reseexperter är experter på, just det, resor och de sitter redo att svara på alla dina frågor om att att upptäcka världen. Boka in dig på ett kostnadsfritt möte, som du kan ta i en av våra butiker eller över telefon, så guidar de dig genom djungeln av möjligheter och skräddarsyr din drömresa genom var helst du vill i världen.

Snacka med oss!

Varför hoppa fallskärm med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor och blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...