{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Surfing i Marocko

surfing-general-17-cover
surfing-surfboards-on-beach-sidebar

Vill du surfa i Marocko?

Dra till Marocko och lär dig surfa. I Marocko är vindarna och vågorna perfekta för att lära sig surfa. Surfingen i Marocko passar lika bra för dig som är nybörjare och dig som vill finslipa din teknik och utmanas av våra duktiga instruktörer. Det finns alltid mer att lära oavsett nivå.

Snacka surfing i Marocko med oss!

Surfcamp i Marocko

Efter en utmanande surflektion bland vågorna kan du koppla av på takterrassen med en magisk utsikt! Området har 330 soldagar om året, så om du gillar sol, strand och vatten är nog beslutet inte så svårt om du borde åka på surfcamp i Marocko.

Surfcampet har ett guldläge, det är nära till surf, stranden och stan. Så när du inte övar på dina pop-ups på brädan och vågorna det finns goda möjligheter att utforska landets kulinariska upplevelser och kultur. På surfcamp i Marocko kommer att träffa andra nyfikna människor från hela världen som precis som du, drömmer om underbar surfing.

Är du taggad på att surfa i Marocko?

Våra reseexperter sitter inne på värdefull kunskap som du definitiv kommer att ha nytta utav under din surfresa. Dessutom kan de svara på dina frågor och funderingar om surfing. Genom att boka in dig på en kostnadsfri rådgivning, i en av våra butiker eller via telefon, kan vi ge dig skräddarsydda förslag på hur du kan få till den mest episka surfresan du kan tänka dig. 

Boka in en gratis reserådgivning

Varför surfa i Marocko med KILROY?

Designat för dig

Baserat på dina drömmar och idéer hjälper vi dig att planera det perfekta äventyret. Glöm traditionella paketresor – upptäck världen på ditt eget vis.

Res som en local

Få expertråd från likasinnade resenärer som varit där, dit du vill åka. Du får din personliga reseexpert som ser till att din resa blir precis som du vill.

Optimerad resa

Med vår erfarenhet av att resa världen över kan vi lova dig att ge dig de bästa tipsen och råden för hur du maximerar resan utifrån din reskassa. Glöm allt som har med turistfällor och andra missöden att göra.

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...