{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Surfing i Asien

grupp av surfare under ett surfcamp i Asien
kvinna på en surfbräda under ett surfcamp i asien

Lär dig surfa på surfcamp i Asien

Som boende på surfcampen i Asien lever du tillsammans med unga från hela världen. Om dagarna pågår surfundervisning och på kvällarna chillar ni på campet. Oavsett nivån på dina surfskills är du varmt välkommen till våra surfcamps. Här finns surfkurser som passar alla. Och du, se till att kombinera en vända på ett surfcamp i Asien med att utforska andra kulturella highlights, läcker mat och häng med locals för att få den perfekta mixen av Asiens must see's!

Taggad på surfing i Asien? Snacka med oss!

Bo på surfcamp i Asien

Vi samarbetar med några av de bästa surfskolorna och surfcampen i världen och kan garantera att instruktörerna kommer hjälpa dig med att putsa på dina surfskills. Våra surfcamps i Asien ligger på platser som har surfspots och breaks för både dig som surfat tidigare och för dig som är total rookie och aldrig stått på en surfbräda förut. Dessutom bor det andra riktigt härliga backpackers på surfcampen vilket innebär nice häng och möjligheten till att träffa vänner för livet.

Snacka med oss så hjälper vi dig att hitta surfcampet i Asien som passar dig perfekt!

Var kan du surfa i Asien?

I Asien finns det väldigt många platser du kan surfa på med breaks som passa både proffs och nybörjare. Vi kan hjälpa dig med att dra iväg på en episka surfresa i Asien till:

Läs mer om de olika surfdestinationera via länkarna ovan, eller snacka med oss för att få svar på alla frågor om du att surfa på resan till Asien.

Surfa i Asien? Yes, please!

Våra reseexperter sitter inne på värdefull kunskap som du definitiv kommer att ha nytta utav under din surfresa. Dessutom kan de svara på dina frågor och funderingar om surfcamps i Asien. Genom att boka in dig på en kostnadsfri rådgivning, i en av våra butiker eller via telefon, kan vi ge dig skräddarsydda förslag på hur du kan få till den mest episka surfresan du kan tänka dig. 

Boka in en gratis reserådgivning

Varför surfa i Asien med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor & blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Hitta din perfekta surfupplevelse...

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Reseinspiration

Mer reseinspiration

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...