{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Surfing i Centralamerika

vy från ovan på en strand där man kan surfa i  centralamerika
Surfing i Centralamerika med KILROY

Vill du surfa i Centralamerika?

Planerar du att addera Centralamerika som en anhalt under din drömresa? Vad sägs om att sätta dina skills i surfing på prov för att sätta pricken över i:et på din resa? På våra surfcamps i Centralamerika bor du tillsammans med andra unga, och samtidigt får du grym undervisning av riktigt proffsiga instruktörer och får hänga med äkta surfers. Tack vare de tropiska stormarna är Centralamerikas vågor optimala för surfing. Hitta dina egna smultronställen och ge dig ut på brädan i det kristallklara havet!

Snacka mer om surfing med oss!

Rookie eller expert på surfbrädan?

Surfing är för alla och det finns undervisning i denna fantastiska sport på alla nivåer. Det spelar alltså ingen roll om du är nybörjare eller expert! Boende, de flesta måltiderna, undervisning och alla redskap som krävs för att fånga vågorna i Centralamerika är inkluderat i våra priser – men hör av dig till en av våra reseexperter så syr vi ihop hela paketet med flyg, surfcamp och andra spännande aktiviteter under resan.

Surfing i Centralamerika? Oh yes, please!

I Centralamerika hittar du episk surf, i inte minst Sri Lanka! Boka in dig på en gratis reserådgivning så berättar vi mer om våra surfcamps och tar fram ett reseförslag som är helt och hållet baserat på din budget och dina resedrömmar.

Boka in en gratis reserådgivning

Varför surfa i Centralamerika med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!
KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!
Slipp turistfällor och blåsningar
Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!ill.
Din kompis på resan
Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Hitta din perfekta surfupplevelse...

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Reseinspiration

Mer reseinspiration

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...