{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Surfing i El Salvador

Sufing i El Salvador med KILROY
Sufing i El Salvador med KILROY

Surfing i El Salvador

Sug åt dig solens strålar och njut av den avslappnade atmosfären i El Tunco i El Savador. El Tunco ligger intill Stilla havet och du tillbringar natten i den mysiga staden och får surf instruktion av skickliga instruktörer. Dessutom är du omgiven av andra surfare från hela världen. Upplev det lokala samhället, ha roligt med andra medresenärer och njut av de soliga stränderna och de stora vågorna. Att hitta en bättre äventyrsresa i Centralamerika än en som inkluderar surfing i El Salvador är med andra ord rätt svårt!

Snacka surfing i El Salvador med oss!

Vad ingår under en natt när du väljer att surfa i El Salvador?

När du bokar en dag i vårt surfcamp i El Salvador ingår följande per natt:

  • 1 natt i en sovsal med andra surfare
  • 1 x frukost
  • 1 timmes surflektion
  • Gratis surfing i El Salvador resten av dagen

Ingår ej: Övriga måltider och drycker.

Surfingen i El Salvador, är precis som på alla andra surfspots, riktigt chill. Så när du är här behöver du inte bestämma ett fast antal dagar lång i förväg, boka in dig på det antal dagar som passa dig istället och ta dagen som den kommer!

Taggad på surfing i El Salvador?

Våra reseexperter sitter inne på värdefull kunskap som du definitiv kommer att ha nytta utav under din surfresa i El Salvador. Dessutom kan de svara på dina frågor och funderingar om just surfing. Genom att boka in dig på en kostnadsfri rådgivning, i en av våra butiker eller via telefon, kan vi ge dig skräddarsydda förslag på hur du kan få till den mest episka surfresan du kan tänka dig.

Boka in en gratis reserådgivning

Varför surfa i El Salvador med KILROY?

En surfresa designad för dig
Baserat på dina drömmar och idéer hjälper vi dig att planera det perfekta äventyret. Glöm traditionella paketresor – upptäck världen på ditt eget vis.
Vi är med dig hela vägen
Få expertråd från likasinnade resenärer som varit där, dit du vill åka. Du får din personliga reseexpert som ser till att din resa blir precis som du vill.
Optimerad resa
Med vår erfarenhet av att resa världen över kan vi lova dig att ge dig de bästa tipsen och råden för hur du maximerar resan utifrån din reskassa. Glöm allt som har med turistfällor och andra missöden att göra.

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...