{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Surfing i Europa

en man på en gul surfbräda som surfar i europa | KILROY
tjej och en kille med blå surfbrädor som bor på surfcamp i europa

Dra på surfcamp i Europa

Du behöver inte resa till andra sidan jorden för att hitta bra surf - det räcker med att ta sig söderut i Europa! Här finns mängder av bra surflocations och i Sydeuropa kan du tro det eller ej hitta vågor i världsklass. Längst Portugals kust hittar du den bäst surfingen. Kombinera din surfresa i Europa med läcker mat, gott vin och häng med unga från alla världens hörn. BOOM - där har du en drömmig surfresa inte allt för långt bort från hemmaplan!

Var är bäst att surfa i Europa?

Hoppa på brädan i Portugal! Det är helt klart något speciellt med att surfa i Europa. Du har den goda maten, den härliga kulturen, historian och inte minst är det nära hem till nordliga Sverige. Om du känner dig taggad på en utmaning kan du dessutom uppleva de flesta surfspotsen under en och samma resa då de alla ligger nära varandra. Att hyra en bil och dra iväg på en legendarisk roadtrip genom Europa i vågornas tecken är definitionen av ett nice äventyr.

Det finns flera bra surf locations i Europa och de fem mest omtalade är:

  • Foz do Lizandro (Ericeira, Portugal)
  • Cantinho da Baia (Peniche, Portugal)


Våra erfarna surfinstruktörer har stenkoll på var och när du hittar de bästa breaksen för din kunskapsnivå och 
står redo på våra surfcamps för att hjälpa dig utvecklas och finputsa på dina tekniker så du kan ta din surfning till nästa nivå, oavsett tidigare erfarenhet.

Vad kostar det? 

Våra reseexperter sitter inne på värdefull kunskap som du definitiv kommer att ha nytta utav under din surfresa. Dessutom kan de svara på dina frågor och funderingar om surfing. Genom att boka in dig på en kostnadsfri rådgivning kan vi ge dig skräddarsydda förslag på hur du kan få till den mest episka surfresan du kan tänka dig. 

Få ett prisförslag

Varför surfing i Europa med KILROY?

Du designar - vi gör grovjobbet!

KILROY är den smartlata backpackerns bästa vän. Om du berättar för oss när och vart du vill resa samt vad du vill göra under resan, så gör vi grovjobbet att hitta de bästa biljetterna och upplevelserna för din resa - helt kostnadsfritt!

Slipp turistfällor och blåsningar

Vi är resenördar och vill att upplevelser ska vara unika och prisvärda. Därför jobbar vi stenhårt med att kvalitetssäkra och utvärdera de upplevelser som vi ordnar åt våra kunder. Inga rostiga dykflaskor eller flisiga surfbrädor här inte!ill.

Din kompis på resan

Under tiden du reser finns vi där för dig om du får ändrade planer. Har du blivit kär i en surfare och vill stanna längre på en destination? Eller har du blivit sugen på phad thai och vill boka om din rutt? Våra reserådgivare hjälper dig med ombokningar!

Hitta din perfekta surfupplevelse

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Reseinspiration

Mer reseinspiration

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...