{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Surfing i Mexiko

Lär dig surfing i Mexico
Lär dig surfing i Mexico

Surfcamp och surfing i Mexiko

  • Vill du lära dig att surfa i eller förbättra din surfing?
  • Vill du surfa på en av de bästa platserna i Mexiko?
  • Vill du bo och lära känna andra resglada personer under tiden du är här? 
    ...läs då vidare nedan!

Mexiko är en idealisk plats för att både lära sig att fånga vågor och bara njuta av dem för de erfarna. Det är oftast bäst surf här på morgonen och sent på eftermiddagen då vinden har lagt sig.

Surflektion i Mexiko - så här går det till

På din surflektion är ni max två elever per instruktör. Nybörjare får lära sig säkerhet och teknik från grunden. Efter 2,5 timmes lektion körs gruppen tillbaka till boendet för en god och välbehövlig måltid. Det tar på krafterna att surfa - det kan vara jobbigt men är framför allt roligt!

Taggad på att prova på Mexikos surfing?

Våra reseexperter sitter inne på värdefull kunskap som du definitiv kommer att ha nytta utav under din surfresa. Dessutom kan de svara på dina frågor och funderingar om just surfing. Genom att boka in dig på en kostnadsfri rådgivning, i en av våra butiker eller via telefon, kan vi ge dig skräddarsydda förslag på hur du kan få till den mest episka surfresan du kan tänka dig. 

Snacka med oss!

Varför surfa i Mexiko med KILROY?

Surfresa designad för dig
Baserat på dina drömmar och idéer hjälper vi dig att planera det perfekta äventyret. Glöm traditionella paketresor – upptäck världen på ditt eget vis.
Res som en local
Få expertråd från likasinnade resenärer som varit där, dit du vill åka. Du får din personliga reseexpert som ser till att din resa blir precis som du vill.
Optimerad resa
Med vår erfarenhet av att resa världen över kan vi lova dig att ge dig de bästa tipsen och råden för hur du maximerar resan utifrån din reskassa. Glöm allt som har med turistfällor och andra missöden att göra.

Vad drömmer du om?

Hittade du inte det du letar efter?

Se alla våra aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...